Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşindeyiz! ‏@PesindeyizApp
Sneijder'in menajeri Claudio Albers (Avrupa'ya gidememe ihtimali için): "Galatasaray bu duruma düşmemeliydi. Gerçekten çok üzülüyoruz."
Albers:"Wesley ile beraber imza atarken kulübün vizyonundan, gelecekten konuşurken, planlar arasında her yıl Avrupa’ya katılma vardı.
Albers: "Yöneticiler Amrabat gibi futbolcu yetiştirip değerini katlayarak İngiltere’ye satmayı planlıyorlar."
Albers: "Ama bu düzenle, bu vizyonla Galatasaray’dan hiç bir futbolcu İngiltere’ye transfer olamaz.”
Albers:"Wesley, burayı bu muhteşem şehir, taraftar ve Galatasaray’ın büyüklüğü için tercih etti."

bu ne dio

Saçma sapan konuşuyor yine. Önümüzdeki yıl Avrupa'ya gidemezsek, Sneijder'i alır götürür bu başka takıma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kısaca açıklayım. Hem hukuken doğru hem de etik şahane topluma faydalı bir savunma olabilir bu. Tamamını görmeden gazete haberiyle antipropaganda yapmayın. Öncelikle kıdemli sayılabilecek bir avukatım. Hukuk ve başka bazı meslek alanlarında İstanbul'da bilirkişiyim. Mülteci konusunda ise uluslararası hukukçuların toplantılarında filan sunum yapan bu konuda uzun süre çalışmış biriyim.
Mücbir sebep diye bir kavram vardır hukukta. Bölgedeki savaş, terör, göç krizinin ve ülkedeki başka yanlışlıkların ülkede ekonomik sorunlara yol açması kur farkını etkilemesi bizim zararın büyük kısmının nedeni. Dolayısıyla doğru ve haklı bir savunma.Ayrıca umarım şike soruşturmasından ve adli süreçlerdeki tutarsızlıktan da bahsetmişizdir çünkü bu sponsorluk gelirlerini düşürdü. Ayrıca federasyonun yabancı sınırını kafasına göre bizim aleyhimize değiştirmesi ve spk'nın bize sermaye artırımında yaptıkları da savunmaya girebilir. Natoya ve diğer uluslararası kurumlara değinilmesi de doğru bağ kurulduysa doğru bir söylemle gayet iyi olabilir çünkü mülteci sorununda devletlerin külfetlerin paylaşımı sorumluluğu vardır. diğer devletler bunu yerine getirmediği için insanlar ölüyor çünkü sefil haldeler ve başka yere gitmeye çalışıyorlar. Güzel bir sunumla mülteci konusunda duyarlılık artırılırsa bu çok şahane olur bu konudaki stklarla ortak kampanya yapılırsa da güzel bir pr ve mülteciler için iyi olur. ayrıca bu hem mülteciler hem de devlet için çok iyi olur. Buna etik değil demek çok sıkıntılıdır. Sadece fener medyası bunu diyip antipropaganda yapacak kadar şerefsizleşebilir.
Ayrıca bizim kendi mevcut malvarlığımız da zararları ve mevcut borçları kapayacak düzeydedir. Vergi borçları bir kenara diğer kulüplerin devletle davalık olduğu konularda kaybedip ödeyecekleri kira bedelleri ve devlete diğer borçları filan da bizim toplam borcumuzla kıyaslanamayacak kadar yüksektir kamuoyuna yansıdığı kadarıyla. Şu an gündemdeki yasa da yapılırken af için biz ön plana çıkarılsak da bizden önce diğerleri atlayacak onların kamuya borcu daha fazla. Aranızda şikeci taraftar varsa buradan da yüklenmesin diye bunu da yazıyorum. O yasa çalışması da ek süre için savunmaya eklenebilir.
İşin gücün yok mu bu saatte burada takılıyorsun madem hukukçusun diyecek şikecilere de şimdiden söyleyim ağır bir hastalık geçirdiğim evde yatıyorum uzun süredir. Burada takılmak ıdşında bir şey yapabilecek durumda değilim ama burası da zaman zaman saçmalayanlar olsa da keyifli bir yer.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim bende inşaat mühendisiyim ama şantiyede iş olmadığı için vakit tüketiyoruz buralarda. Ayrıca konuyla alakalı aydınlattığın içinde teşekkür ederim. Döviz kurundaki dalgalanma bahsinde sana katılmaktayım fakat sen hala mevcut koşullarda oyuncularla döviz üzerinden ki hala yüksek meblağlı anlaşmalar yapıyorsan gündemi takip edip kendini ona göre ayarlamıyorsan suçu çokta başkalarına yüklememen gerek bu noktada benim içim rahat etmez en azından. Sıradan bir vatadaş olarak ben bile ''ya ortalık karışık döviz üzerinden borçlanmayım'' ya da ''ülkenin ne olacağı belli değil külüstüre binmeye devam yeni arabanın sırası değil'' ön görüsünde bulunabiliyorsam yönetimimizde yer alan koca şirket yöneticilerinde bunu yapabiliyor olması gerekli. Ana borçtaki artışı döviz dalgalanmasına bağlarız doğaldır ama senin sonra ki hamlelerinde fiyasko arkadaş.Uefa bunu göremeyecek kadar amatör bir kurum değildir sanıyorum.

Mülteci mevzusuna gelirsek doğrudur etkiler her sektörü kısım kısım etkiliyor.Bu soruna dikkat çekmek evet güzel birşey ama platform olarak yerinin senin mali yargılanman olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuya çok duyarlı bir kulüpsek eğer maçlarda bunun özverisini göstermeliyiz (avrupa ve ulusal ligte) masa başı toplantıda kendi geleceğini kurtarmaya alet ederek değil.

Konuya tabi sen mesleğinden ötürü daha profesyonel yaklaşıyorsun davayı kazanmak adına haklısında dediklerin etkendirde ben şahsım adına işin duygusal kısmında eksikler yanlışlar olduğunu düşünüyorum

Kısacası bize takım mı yok demiş.

Ceza geldiğinde arkamıza bile bakmadan kaçarız demeye getirmiş.

:GOOL: FAMARA DIEDHIOU :GOOL:

:uyy::uyy::uyy:

famara_diedhiou.jpeg

baska bir takima kiralik olan Famara'yi nasil alacaz , biri acikliyabilir mi lutfen ?

Albers: "Devre arası serbest kalma maddesi 20 milyon Euro ama sezon sonunda rakam 7.5 milyon Euro olacak."

:red:

ligue-2-clermont-foot-contre-nimes-diedhiou_2221272.jpeg

ulan zaten boy farkın var , bi de iyi zıplıyosun insafsız

Kısacası bize takım mı yok demiş.

Ceza geldiğinde arkamıza bile bakmadan kaçarız demeye getirmiş.

tedbir amaçlı tehtid olması yüksek ihtimal bizim yönetimden gelebilecek ''feda'' uygulamasına karşın ön sezili menajer önlemi tabi bu bir ihtimal onun dışında bazı oyuncular misyon adamlarıdır kendini hep belirli bir kulvarda görmek ister sneijder iş ahlakı olarak gerçekten iyi bir futbolcu ama adam için avrupa önemli bir motivasyon kaynağı ise bu durumda ayrılık düşüncesinden dolayı ona bir suçlama getiremeyiz

Benitez'e verilen paralar Diedhou'ya verilse şuan idmanda Chedjouyla ısınırken gülüşüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt