Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir renktaşımıza helal olsun vallahi. İlk o paylaştı kap haberini galiba sanal aleminde. Yemeden içmeden kapın kapısının önünde yatı galiba.

Belhanda yerine Ben Arfa nin KAP aciklamasi gelseydi keske.. Benim icim hic isinmadi bu elemana

5203b9d2a3f938b85bc589682420d23f.jpg

haydi baskanimm bugün 1 kap daha gelirrr

Takimi birak diyen mi var. Herseye kaderimiz buymus diye bakmak yanlis.

Hic birsey yapmiyoruz bekliyoruz bos bos, icraat yok. Sonra aah bu Dursun niye gitmiyor. 2-3 transfere adama büyük baskan cekecek adamlar var.

Ben takimi birakiyormuyum bunu mu cikariyorsun yani?

Ne yapalım işte bu adamın gitmesi için,daha doğrusu ne yapabiliriz?Elimizde olan bir şey değil ki,aha yukarda kendin de demişsin adamlar bizi 'fan' olarak görüyor diye.İstediğimiz kadar bağırıp çağıralım Dursun gitmez.Çok çok taraftar sussun diye isimli transfee yapıyor işte.Bu bile üstünde taraftar baskısı olduğunu gösteriyor zaten.Ama maksimumu bu yani.

Maicon ve Gomis de açıklanır bugün artık 2 aydır uğraştıkları adamları bildirsinler.

HTC 10

Neden herkese sert yapiyorsun merak ediyorum

Sorunlarin varsa soyle cunku her postun nefret dolu, soyle ki bilelim yani alinti yapmayalim

Durduk yere ne karisiyorsun olaya. O kadar yazi yazmisim ilk cümleye alinti yapip sacmasapan tartisma yaratma derdindesin.

Az önce Musapa siyaseti karistirip tartisma yaratma diyorsun sonra gelip benim yazdigima gereksiz bir alinti yapip kendin tartisma yaratma pesindesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt