Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tancredi Palmeri‏Onaylanmış hesap @tancredipalmeri 10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Galatasaray's Sneijder has reached an agreement on principles with Sampdoria! Now to find deal with Galatasaray, according to Sky Italy

ins. kalirsa iyi bir sezon gecirir daha baska birsey demiyorum.

kalırsa da giderse de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirip hollanda ile dünya kupasına gitmeye çalışacaktır. Gitmek istiyorsa yolu açık olsun ama kalmak isteyen sneijderden önce gidecek tonla yönetici ve futbolcu var.

DDhQrAKXYAI7tgO.jpg:large

hahahahahahaha

Ne gülüyorsun?

Sneijder İnstagram'da canlı yayın yaptı diskodan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başlarım senin Sneijdersporuna.

Üstteki mesajlarında neler yazdıklarını gördük ya renktaş malesef size bunu demem gerektiğini hissettim bakın Tudora neler dememiştim ben geçen seneki saçmalıklarından ötürü ama bu sene yapacağı revizyonu ve kurmaya çalıştığı takımı sonuna kadar destekliyorum hayırlısı bu olacak ben buna eminim sadece,Sneijderle-Selçukla-Hakanla,de Jongla-Chedjou ile ölmüş bir omurgaya yapacağı her takviyeye olumlu bakacağım Selçuğu banko düşünüyorsada ona göre tepki vereceğim kötü bir niyette değilim.

Sneijder kadro kurmayı kondisyoner göndermeyi bırakırsa
Gollerde gidip jong 'la sevinmezse kilolarından kurtulursa buyursun başımızın üstünde yeri var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder in kadro kurdugunu nerden biliyorsunuz ? İspatiniz varmi ?

Bu arada Selçuk gitse de ben Sneijder kalsın derim.

Ben Sneijder'in kaliteli ve iyi bir oyuncu olduğunu düşündüğüm için kalsın diyorum. Selçuk ile alakası yok.

Boşuna kızmışım Sneijder,Sampdoria ile anlaşacak kadar işi ileri götürmüşse bizede selametle demek düşüyor.

git brumanın yerine ben arfayı al.sneijder gidecek mi ?önceden planını yap konoyplankayı al.sonra ne pok yersen ye.plansız iş yapıyolar.sorun orda...

Sneijder, bu sezonki ekipte faydalı olacaktır. Asıl problem Selçuk, bu herif yedek kalırsa ortalığı yakar yıkar. Kalacaksa oynayacak demektir, oynayacaksa gs başarısız olacak demektir.

yillik 2 milyon + bonuslar kabul etmis Di marzioya göre

oha be

Evet futbolcuya dayali sisteme devam.Sneijder,bir an önce kampa katilda su antrenman temposuna bi ayar cek,sensiz bu Tudor cekilmiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Disco'dan canli yayin yapmis saygisiz herif hadi gidebillirsin yallah arabistana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt