Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrika da , Güney Amerika da gecesini gündüzüne katarak oyuncu takip eden çok iyi bir Scout ekibine ihtiyacımız var . Bence Avrupa da bir takım satın alıp bu oyunculara şans vermeliyiz . Bu takım anca böyle düzlüğe çıkar

Ne alaka abi maç ile ?
Hazard Ronaldo'nun yükünü asla kaldıramaz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neymar hayalet yokları oynuyor. Hazard döktürüyor ayrıca daha ucuz.

Mbappe
Kane
Hazard
Griezman

Bunlardan biri olur gibi ama hazard ismi çok geçiyor fransız basınında.

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

anlaşılan kimseyi almayacaklar albayrak cahil cahil konuştu gene kadromuz iyi falan diye nesi iyi bu kadronun zar zor şampiyon oldu 2015 teki hata yine yapılıyor sanki adam kalmamış gibi trazege copune sacıcaz paraları belhanda feguli ruhsuz copleriyle de cok güzel geçer sezon

Neymar hayalet yokları oynuyor. Hazard döktürüyor ayrıca daha ucuz.

Mbappe
Kane
Hazard
Griezman

Bunlardan biri olur gibi ama hazard ismi çok geçiyor fransız basınında.

Bir maçla değerlendirme yapmayalım.
Neymar, Mbappe ve Kane harici hiçbir oyuncu Ronaldo'nun gidisi sebebiyle oluşan boşluğu dolduramaz.
Gerçi yazdığımız isimler de dolduramaz ama Hazard'dan iyidir.

Moses Simon (KAA Gent), Wesley (Club Brugge), Leon Bailey (KRC Genk), Frantisek Kubik (Kuban Krasnodar), Jairo (PAOK), Ramon ve Lobotka (Nordsjaelland) daha fazlasi da var hatta bugün nijeryali golculerini vitesse aldı adamların işi oyuncu yetiştirmek en fazla 2 milyon euroya veriyorlar zaten

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen bende okudum trencin haberlerini haklısın kesinlikle o oyuncu 18 yaşında 2.03 boyunda o yüzden güldüm o yaşta nasıl bir zaman o :)

Neymar bu sene sakatlanana kadar inanılmaz oynadı.
Hatta Madrid deplasmanında da çok iyiydi.
Şanssız goller yediler.

Bonservisli transfer yapmamız zor görünüyor

Ama şayet tek bir hakkımız dahi olsa

o hakkımızı hiç düşünmeden forvet hattında kullanmalıyız

Çünkü forvet hattında bir sezon daha alternatifi olmayan bir Gomis seyretmeye dayanamam

su an ayni takim ile yola cikiyoruz, ki öyle ahim sahim da sampion olmadık. bide demiyor mu ya Fatih Terim de dediki transfer olmasa da olur, he canim cl de bak nin rekorunu kirak...

38391.jpg

Yeni sezon kadrosu ho

Gameiro valencia ya gitmiş
13.5+6.5 bonus

ben hocaya laf atmadım, Baskan ve Albayrak Hoca nin adini attip bak hoca da transfer olmaz sa önemli degil diyor, yani arkasında saklanmaya calisiyorlar

Laf attığını demedim ki. Transferler sadece hocaya bağlı olmadığını dedim

Cengiz tecrübesiz olduğu için Comolli tarzında birisini bulup Fatih Terimle beraber transferleri yapması lazımdı bence.

su anki takim biraz zor sampion olur, 6 tane CL maçları var, yani o aralarda en az ligde bi 10 puan kaybederiz, bide su takimin dis performansını düşünürsek.... yani gerçekçi olalım, Donk öyle ya da böye ahim sahim futbolcu degil, full sezon ona güvenerek zaten erken patlak veririz...

su anki takim biraz zor sampion olur, 6 tane CL maçları var, yani o aralarda en az ligde bi 10 puan kaybederiz, bide su takimin dis performansını düşünürsek.... yani gerçekçi olalım, Donk öyle ya da böye ahim sahim futbolcu degil, full sezon ona güvenerek zaten erken patlak veririz...
CL de gol yeme rekoru kırarız Hamza sezonunu yaşarız. Bunlar herhalde Donk u Pogba gomis i Drogba belhanda yı dybala olarak görüyolar felaket bir sezon yaşarız. Tek güvencem Fatih hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt