Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şunu ekleyip konuyu kapatıyorum.

Rezil, bitmiş, sahada dökülen, sürekli pas hatası yapan Fernandinho’yu 90 dakika sahada tutan Tite; istifa et. Adam sahada adeta ezildi. Fernandinho’nun yerinde bugün Fernando oynamış olsa daha stabil bir orta sahaları olmuş olurdu.

İkincisi: Douglas Costa’nın 60’ıncı dakika sahaya girmesi futbola ihanettir.

Neymar futbol tarihinin en büyük balonudur. Her topu eveleyip geveleyen, akıcı oyuna engel olan Neymar’ın yerine Douglas Costa daha önce girmeliydi. Willian’ın sahada kalması gerekirdi.

Çok yazık oldu. Belçika’nın taktiğinden bahsediyor herkes. Ne taktiği arkadaş? İlk 5 dakika Brezilya boğudu resmen. 3-4 gol kaçırıp, saçma sapan golle 0-1 geriye düştüler. Brezilya acil 1-1’i yakalamak istediği içinde kontradan golü yediler. (Orda Paulinho ve Fernandinho, orta sahadan topla gelen Lukaku’yu neden indirmedi aklım almıyor)

Harbi çok üzüldüm futbol adına. Dediğim gibi, benim için Gençlerbirliği-G.Saray maçının kopyası oldu. (343, uzun toplar, kendi ceza sahasına yaslanmalar)

miranda harbiden cok iyi stoper :/

chelseadan musonda,pantic,jeremie boga kiralık olarak mümkün.arsenalde kim var?

Aslında bugünkü açıklamalar 'malumun ilanı' mahiyetinde, yeni bir şey yok, hayal aleminde uçanlardan değilim yani...

O yüzden forumda ve spor medyasında gözüm kulağım kimleri transfer etmek istediğimizden çok hangi futbolcunun satılacağına dair haberlerde. Öncelikli tercihlerim en başından beri Belhanda ve Maicon; bu ikisi toplam 10-15 arası bonservis bedeliyle elden çıkarılabilse işler çok çok kolay hale gelecek diye düşünmekteyim, Allah' tan ümit kesilmez!...

Akaşm Bein de bir haber geçiyordu, Fenerim yeni hocası 4-3-3 oynamayı düşünüyormuş. İnşallah bu sistem de Şener ve Hasan Ali ile ısrarcı olur. :asd:

Zaten bu yıl olacağı bu. UEFA'nın kısıtlamaları "Seni alırım Şampiyonlar Ligi'ne ama 5 yer dönersin evine" anlamına geliyor. Siz de artık biraz realist olun lütfen. Sadece biz değil kimse adam gibi transfer yapamayacak. Siz bakmayın kuşların Bas Dost veya Wilshere demesine. Onlar da alamaz iyi oyuncu. Çünkü UEFA buna izin vermiyor hiçbir şekilde. He gidip birisini 10 milyona satarsan alırsın tabii fakat alacağın oyuncu da üst düzey bir oyuncu olmayacak. Drogbalı Sneijderli kadrolar eskide kaldı. Bizim gitmemiz gereken yol Garry Rodrigues yolu olmalı. 3.5'a oyuncu alıp onu parlatmalıyız. Ama taraftar buna izin verir mi bilmiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş gibi şanslı bir grup çekmezsen 10 yıl gruptan çıkamazsın maalesef.

Aslında bugünkü açıklamalar 'malumun ilanı' mahiyetinde, yeni bir şey yok, hayal aleminde uçanlardan değilim yani...

O yüzden forumda ve spor medyasında gözüm kulağım kimleri transfer etmek istediğimizden çok hangi futbolcunun satılacağına dair haberlerde. Öncelikli tercihlerim en başından beri Belhanda ve Maicon; bu ikisi toplam 10-15 arası bonservis bedeliyle elden çıkarılabilse işler çok çok kolay hale gelecek diye düşünmekteyim, Allah' tan ümit kesilmez!...

O ikisini verip Miranda ile Quintero'yu kapalım derim ben.

PPt5XFZ.jpg

Muhtemelen trasnferler son haftaya kalır. Oyunculara kiralık talip olunca kulupleri ayak diretiyor neredeyse bonservis parası istiyor yada acaba satılırmı ki diye ayak diretiyor. E onlar da haklı. Bu yüzden son hafta ellerinde kalan satılmayan kadroda düşünülmeyen oyuncuları bize önereceklerdir.

Kariyerli değil tabi kıyas. Alınan verim ve kendilerini takıma verme anlamında. Sneijder bu listede daha çok kişinin gerisinde kalır.

Sneijder'i de ölmeden bu forma izlemek müthiş bir keyifti tabi.

Bunu yorumuna ekleseydin iyi olurdu. "ülkeye gelen en iyi" oyuncu dediğin zaman insanlar otomatikmen oyuncuların kalitesini kastettiğini sanıyorlar. Hürmetler..

Hocam yine sağ gösterip sol vuracak Miranda derken Hazard gelecek.

af buyrunda ,kulübü s.ken anasını aglatan hırsız dursun ve kardesi ve ondanda önce aysal ondan da önce ise büyük zenciyi sokan rahmetli canaydın

ama küfürleri daha 1 aylık yönetim ve acıkca net oldugu icin küfürleri yiyen mustafa cengiz

bi gidin allah askına

O ikisini verip Miranda ile Quintero'yu kapalım derim ben.
Harika olur. Stoper mevki dışında o yaşta bir futbolcuyu onaylamam. Bir tek Drogba istisna idi, Ronaldo (Br) ve Van Basten' den sonra gelen 'Fenomen' dir benim için; o da yarım sezon çok şey kazandırdı, sonraki sezon olmasa da olurdu; bir şeyler yapma niyeti dahi yoktu...

Arkadaslar, malum yarin Galatasarayimiz Zürihe geliyor.

Burada belki bilen arkadaslar olur. Resmi siteye göre thy‘ye ait özel ucakla geleceklermis, normal yolcu cikis yerinden mi cikarlar yoksa özel bi bölümden mi, ona göre havaalanina gitmeyi düsünüyorum.
Ve ayrica otel ve antrenman yeri hakkinda bilgi bulamadim, bizimkiler zürihin hangi otelinde konaklayacaklar hangi sahasinda antrenman yapacaklar?

Simdiden tesekkür ederim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yardim edecek kimse yok mu?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben yönetim den son derece memnunum

Cikip cilek alacagiz,ucaklari indirecegiz demis olsaydi daha mi iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt