Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top yine Belhanda da. Galatasaray çabuk çikmak istiyor amaaa Ama naptin Belhanda. Top malesef aglarimizda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kral'a laf yok
Screenshot_20180710-122431~2.webp

Şükrü Hanedar, İtalya’ya gitti. @RedReport_

miranda???

Türk spikerler den duymak istedim isim:

Chukwuemeka topu aldı

Chukwuemeka dan güzel bir çalım

Gooolllll... Chukwuemeka, Chukwuemeka, Chukwuemeka!!!

Berke ilk 11 oyuncusu olmadigi icin pek izleme firsatim olmadi ama Baris alici yetenekli cocuk

Umarim yalan haberdir

Son düzenleme:
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "Emre Akbaba’yı isteyenler var ama takas edelim diyorlarlar. Kiminle takas edeceğiz? Eren Derdiyok 2 milyon Euro'ya oynuyor, nasıl takas edelim?"

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafa kafaya takas edip

Erenin 2 yıllık maaşının yarısını biz odeyelim

Bu zamana kadar fenerde başarılı olan genç oyuncu hatırlıyor musunuz ? Genç futbolcular, genç yetenekler her zaman fenerde körelmiştir.

Kariyer anlamında geriye gitmek isteyen her genç feneri seçebilir. Bunları afaki olarak söylemiyorum fenere gidip üstüne koyan genç futbolcu hiç hatırlamıyorum aksine hep geriye giden futbolcular hatırlıyorum

Bir Tuncay Sanli var herhalde son 15-16 senede.

Top Belhanda da. Bakıyor kimse boş da değil. Younes topu aldı ve gidiyor... Bir adam geçti, ikinci ye geçtim...muazzam bir Zinade dönüşünü, Onyekuru ile bir duvar pası... Ve Şut ve GoOoOAoaoaaoallllll... Ve Belhanda dan güzel bir takla izliyoruz sayın seyircilerin...Aslantepe cosuyorrrr

[ Çok Yakında ]
..
4c02a4462e7ed47de2ae374ea33c4ec7.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyekuru ile Belli oldu. Terim tipik bir 4-3-3 istiyor.

-1 DMC
-2 Box2Box
-2 Winger (Kanat-Forvet)
-1 ST

Belhanda kalırsa yanına bir adet 8 Numara alınır. Belhanda giderse 2(!) Box2Box şart olur.

Feghhouli merkez de oynayabilir, lakin Terim onu kanat da oynatacak kanımca.

___________Fernando
_______???___________???
Feghhouli___Gomis____Onyekuru

Orta Saha tandemi çok önemli...umarım bu bölgede iyi işler yaparız...

Top Belhanda da. Bakıyor kimse boş da değil. Younes topu aldı ve gidiyor... Bir adam geçti, ikinci ye geçtim...muazzam bir Zinade dönüşünü, Onyekuru ile bir duvar pası... Ve Şut ve GoOoOAoaoaaoallllll... Ve Belhanda dan güzel bir takla izliyoruz sayın seyircilerin...Aslantepe cosuyorrrr

[ Çok Yakında ]

Dakika 55 Galatasarayda oyuncu degisikligi. Belhanda çikiyor Emre Akbaba oyunda. Ve o da ne. Emre 5 oyuncudan siyrildi. Ardindan bir Mc Geady Spin. Kaleciyide yatirdi. Henry al da at dedi. Ve Goaooaoaoooooalallolololol. Emrenin piyasasi bu hareketle tavan yapti sayin seyirciler. Belhanda ülkesine dogru yola çikti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emre akbabayı nası kiralayacaz son senesinde

hem de ereni takaslayıp kiralama falan yazmışsınız anlamadım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam potansiyel olarak Barış Cengizi geçebilir dedi Barış Cengizden daha iyi olduğunu demedi. Şu an Cengiz daha iyi ama iki topçu daha genç sayılır ileride ne olacağını kimse bilmiyor. Mesela zamanında Quaresma yetenek olarak Ronaldodan daha üstün deniliyordu şimdi biri Real (veya Juvede) öbürü Beşiktaşta.

Kıçımızla okumayalım por favor

Ben de diyorum o zaman potansiyel olarak Yunus Akgun Messi'yi gecebilir sonucta ne olacagi belli olmaz.

Boyle bir cumle kuruyorsan sebebini soyleyeceksin, neden potansiyel olarak gecebilirmis?

Fizigi daha kotu, daha kotu top suruyor, daha kotu sut cekiyor, daha yavas, teknik kapasitesi daha dusuk, oyun gorusu daha dusuk...

bizimkiler zürihin hangi tesislerinde antrenman yapiyor ve basina acik olan antrenmanlara seyirci aliniyor mu?

alinmiyorsa, tesislerin önüne gitsem, futbolcularla hocami görme imkanim var mi? 6 aylik kizimi götürmek istiyorum da :)

İzin verilmiyor ancak antreman bittikten sonra görme şansın olabilir

Geçen baya kişi toplanmış antremanı izlemek için hoca bizim yapabileceğimiz bir şey yok güvenlik tedbirleri böyle demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt