Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.272
- 20.112
- 3.313
Tutmaz maalesefonyekuru fenere kuuu
nasıl renkdas ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutmaz maalesefonyekuru fenere kuuu
nasıl renkdas ?
Kral'a laf yokTop yine Belhanda da. Galatasaray çabuk çikmak istiyor amaaa Ama naptin Belhanda. Top malesef aglarimizda.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kral'a laf yokEkli dosyayı görüntüle 24839
Benim kulağıma birşey geldi..Şükrü Hanedar, İtalya’ya gitti. @RedReport_
miranda???
Şunu telaffuz edecek 1 tane Türk spiker yokturTürk spikerler den duymak istedim isim:
Chukwuemeka topu aldı
Chukwuemeka dan güzel bir çalım
Gooolllll... Chukwuemeka, Chukwuemeka, Chukwuemeka!!!
Top Belhanda da. Bakıyor kimse boş da değil. Younes topu aldı ve gidiyor... Bir adam geçti, ikinci yi de geçtiml...muazzam bir Zidane dönüşümü ve Onyekuru ile bir duvar pası... Ve Şut ve GoOoOAoaoaaoallllll... Ve Belhanda dan güzel bir takla izliyoruz sayın seyircilerin...Aslantepe cosuyorrrr
Bu zamana kadar fenerde başarılı olan genç oyuncu hatırlıyor musunuz ? Genç futbolcular, genç yetenekler her zaman fenerde körelmiştir.
Kariyer anlamında geriye gitmek isteyen her genç feneri seçebilir. Bunları afaki olarak söylemiyorum fenere gidip üstüne koyan genç futbolcu hiç hatırlamıyorum aksine hep geriye giden futbolcular hatırlıyorum
..Top Belhanda da. Bakıyor kimse boş da değil. Younes topu aldı ve gidiyor... Bir adam geçti, ikinci ye geçtim...muazzam bir Zinade dönüşünü, Onyekuru ile bir duvar pası... Ve Şut ve GoOoOAoaoaaoallllll... Ve Belhanda dan güzel bir takla izliyoruz sayın seyircilerin...Aslantepe cosuyorrrr
[ Çok Yakında ]
Top Belhanda da. Bakıyor kimse boş da değil. Younes topu aldı ve gidiyor... Bir adam geçti, ikinci ye geçtim...muazzam bir Zinade dönüşünü, Onyekuru ile bir duvar pası... Ve Şut ve GoOoOAoaoaaoallllll... Ve Belhanda dan güzel bir takla izliyoruz sayın seyircilerin...Aslantepe cosuyorrrr
[ Çok Yakında ]
Adam potansiyel olarak Barış Cengizi geçebilir dedi Barış Cengizden daha iyi olduğunu demedi. Şu an Cengiz daha iyi ama iki topçu daha genç sayılır ileride ne olacağını kimse bilmiyor. Mesela zamanında Quaresma yetenek olarak Ronaldodan daha üstün deniliyordu şimdi biri Real (veya Juvede) öbürü Beşiktaşta.
Kıçımızla okumayalım por favor
bizimkiler zürihin hangi tesislerinde antrenman yapiyor ve basina acik olan antrenmanlara seyirci aliniyor mu?
alinmiyorsa, tesislerin önüne gitsem, futbolcularla hocami görme imkanim var mi? 6 aylik kizimi götürmek istiyorum da![]()