Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg'den hiç ümidim yok. Garry gibi eldeki ender iyi oyuncuları satmanın alemi yok. Gary Onyekuru ikilisi bizi uçurur.

trezeguet ile anlasti yazan kaynaklari komple yasaklayacagim artik yavastan. galatasarayin anlasamayacagi futbolcu yokki. gidip topa dokunmamis ontivero ve e.adili'ye milyonlar veren bir kulübüz. bizim sürekli sorun yasadigimiz tek muhattaplar kulüplerdir. adamlar bizden aylarca yillarca dogru dürüst ödeme alamiyor. serbest kalma maddesi 5 milyon euro olan oyuncu icin de kendimizi bu kadar rezil ediyorsak bilemem. tolga'nin parasini asla ödeyemezler, hatta ahmet bile kasimpasa'ya agir gelir.

Takımda eren-tolga-selçuk başta o devasa ücretleri alan bir çok avare olduğu halde max meyere yıllık 4m veremeyen yönetim ortalıkta iş adamıyım diye gezmezin pls.
En ifrit olduğum saçmalık...O dediğin adamların kapı gibi sözleşmelerini mevcut yönetim mi yaptı da sorumlu tutuyorsun?...

Zamanında birileri bol götten sıçıp savurdu diye bunun böyle devam etmesi gerekmiyor ki istesen de yapamazsın, UEFA tepende!...Mümkün olsa bugün sözleşmelerini bedava ellerine verirler, ama bu işler zannettiğin kadar basit değil maalesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt