Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Kim yahu kara soyadlı topçuSoyadimizi tasimasi muthis bisey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yahu kara soyadlı topçuSoyadimizi tasimasi muthis bisey
ihrac ip banKaynak A Spor yani haber ciddi ho
cımbızla çekme lafı benim deyişim star oyuncuya yönelikUEFA' dan men yedikten sonra bu dediklerini istediğin kadar savun muhterem, neye yarar?!...Sözünü ettiğin üç adamdan biri o 'vizyonist' başkanın lütfettiği sözleşmeyle hala kulübü sömürmekte; diğer ikisi ise malum sebeple 2. başkanı yapamadığı, sonra da veliahtı olarak işaret ettiği meymenetsizin eseri. Ne anlalatıyorsun yahu?. Hala mı 'vizyon'?. sıçmışım öyle vizyona!....
Feghouli ve Belhandaya yapılan maaş algısından bıktım yaw Trt Sporda Alp Pehlivanı dinledim, Yok neymiş bu adamlara kimse o kadar paraları vermezmiş ulan hırbo Feghouli West Hamın en çok kazanan 2. oyuncusuydu 3.5 Milyon € alıyordu , Sadece bizde bu paraları almadı keza Belhandada Kievde 2.5 M € kazanıyordu ama bu gerzeklere göre bunlara verilen paranın yarısını verecek takım yokmus kıçlarından uyduruyorlar. Bu adamları satıyoruz dense 10 takım kapıya girer
Donk ile Meyer' in alakası yok. Hoca Donk' un mutlaka takımda tutulmasını istediyse, yönetim buna karşı gelebilir miydi?. Meyer 4 milyondan 4 yıllık sözleşme isterdi hem. Hoca istese onu da alırlardı muhtemelen; hocanın eli çok güçlü an itibariyle. Bu tarafından bak...cımbızla çekme lafı benim deyişim star oyuncuya yönelik
hiçbirini sevmem herkes reklamını yapıp soğana çeviriyor kulübü, hepsinin total eseridir şu anki mali durum savunulacak bir tarafı yok.
ama donka o sözleşmeyi veriyorsan bende meyere 4m verilmesini talep ederim. bir yola baş koyuyorsan o yönde devam edeceksin madem. feda mı diyorsun ver 1.000.000€ max kabul ederse ne ala etmezse postala 32 yaşındaki oyuncuya mı kaldık yani, ronaldo mu messi mi bu? üstelik 1.5 sene yatıp sözleşmesinin son 3-4 ayında oynamış topçuya. oda fatih hocanın eseridir zira.
muğdat sözleşmesi ile acaba merdivenden çıkmaya başladık mı derken üstümüze demir top yuvarlamanın alemi yok
Sen bunlari yazinca aklima muthis tandem Falco Gotz ve Stump geldi.. Vasat Alman oyuncular bile bizde buyuk isler yapmisti o donem..eskiden Alman stoperler çamurda 50 maç oynarmış bir şey olmazmış,Nazi etkisi azaldıkça patatese bağladılar Badstuber falan da hep sakatlanıyor
Feghouli ve Belhandaya yapılan maaş algısından bıktım yaw Trt Sporda Alp Pehlivanı dinledim, Yok neymiş bu adamlara kimse o kadar paraları vermezmiş ulan hırbo Feghouli West Hamın en çok kazanan 2. oyuncusuydu 3.5 Milyon € alıyordu , Sadece bizde bu paraları almadı keza Belhandada Kievde 2.5 M € kazanıyordu ama bu gerzeklere göre bunlara verilen paranın yarısını verecek takım yokmus kıçlarından uyduruyorlar. Bu adamları satıyoruz dense 10 takım kapıya girer
Nereye doğru demis , Örneklerle anlattım Feghouli 3.5 M € maaş alıyordu İngiltereden hatta bedava transfer yapmıştı imza parasıda alıyordu West Hamdan , Sen bu adamı dandik Türkiye ligine 2 Milyona mı getireceksin öyle bişey yok bu hayal dünyasını geçelim , Rennes falan istedi maliyetide yükselmiştir o dönem 3.3 falan alabilirdi belki ama adamın piyasası yüksek , Belhanda biraz fazla alıyor buna katılıyorum ama oda 2-3 katını almıyor 2.5 alan adamı Avrupa bile gidemeyen bi takım olarak çok ucuza getiremezsin Sevilla falanda devreye girmişti öyle çocuk oyuncağı transferler değildi bunlar. Bu adamların Avrupada kadrondaki tüm adamlardan fazla piyasası var belki Fernando hariçDogru demis. Bizden baska kimse onlara bu parayi vermez
Feghouli'nin bonservisi elinde diye West Ham o 3.5 milyonu verdi, yoksa hayatta vermezlerdi
Belhanda'ya gelince, en iyi oldugu donem Premier League takimlarini reddetti ve para icin Kiev'e gitti. Kiev'de 2.5m, bizde 3.3m, Kiev bizden iyi takim mi ki biz zam yapiyoruz
Ndiaye'nin sozlesmesi de skandal, neyse bu sozlesmeleri yapan beceriksizden kurtulduk zaten
Bu dediklerin aşağı yukarı doğrudur, ben de öyle biliyorum. Yanlış olan, sakat haliyle Feghouli' nin takımda en yüksek ücret alan oyuncu olarak alınması ve bilinen muhtelif defolarına rağmen Belhanda' nın transfer edilmesi idi. Transfer edilmesi düşünülen futbolcu, muhtemel F/P oranıyla değerlendirilir, baktın uymuyor vazgeçmesini de bilmen gerekir. Başka futbolcu mu yok sanki?!...Feghouli ve Belhandaya yapılan maaş algısından bıktım yaw Trt Sporda Alp Pehlivanı dinledim, Yok neymiş bu adamlara kimse o kadar paraları vermezmiş ulan hırbo Feghouli West Hamın en çok kazanan 2. oyuncusuydu 3.5 Milyon € alıyordu , Sadece bizde bu paraları almadı keza Belhandada Kievde 2.5 M € kazanıyordu ama bu gerzeklere göre bunlara verilen paranın yarısını verecek takım yokmus kıçlarından uyduruyorlar. Bu adamları satıyoruz dense 10 takım kapıya girer
Bak buna okey , Bu oyuncuların maliyetinden ötürü daha iyisini buluruz diyip alınmasa eyvAllah ama bu adamlar başka takımlarda bunu alamaz demek yanlış , Belki tam olarak bu mevlaları almasalar bile buna yakınlarını gayette alırlar kendi oyuncumuzu böyle değersizleştirmeye gerek yok , Feghouli zamanında Robbenin yanına Bayerne gidecekti 20 Milyona ama gerçekleşmedi transferi bir sürü haber var bununla ilgili , Belhanda da Montpellier sonrası her ligden takımın radarına girmiş bi adamdı ve bu iki adamda piyasa olarak yüksek adamlarBu dediklerin aşağı yukarı doğrudur, ben de öyle biliyorum. Yanlış olan, sakat haliyle Feghouli' nin takımda en yüksek ücret alan oyuncu olarak alınması ve bilinen muhtelif defolarına rağmen Belhanda' nın transfer edilmesi idi. Transfer edilmesi düşünülen futbolcu, muhtemel F/P oranıyla değerlendirilir, baktın uymuyor vazgeçmesini de bilmen gerekir. Başka futbolcu mu yok sanki?!...
sen bu adamlarin yillik ucretleri makul diyorsan soyleyecek baska sozum yokNereye doğru demis , Örneklerle anlattım Feghouli 3.5 M € maaş alıyordu İngiltereden hatta bedava transfer yapmıştı imza parasıda alıyordu West Hamdan , Sen bu adamı dandik Türkiye ligine 2 Milyona mı getireceksin öyle bişey yok bu hayal dünyasını geçelim , Rennes falan istedi maliyetide yükselmiştir o dönem 3.3 falan alabilirdi belki ama adamın piyasası yüksek , Belhanda biraz fazla alıyor buna katılıyorum ama oda 2-3 katını almıyor 2.5 alan adamı Avrupa bile gidemeyen bi takım olarak çok ucuza getiremezsin Sevilla falanda devreye girmişti öyle çocuk oyuncağı transferler değildi bunlar. Bu adamların Avrupada kadrondaki tüm adamlardan fazla piyasası var belki Fernando hariç