Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Belhandaya 3 feghouliye 2 verseler bile göndersinler. Hatta bedelsiz bile gidebilirler antipatik tipler en azından maaşlarından kurtuluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yurt disinda oynayan yerliler:
ertugrul ersoy (umut'la birlikte birinci lige cikamadi takimiyla)
umut bozok (yetersiz)
umut meras (en iyi yerli sol bek)
halil dervisoglu (yeni transfer yapti ama kiralanabilir belki)
kaan ayhan (ayrilacak)
ahmed kutucu (muhtemelen kiralamazlar ama yazalim)
kenan karaman (ayrilir)
yunus malli (satmak istiyorlar)
mert cetin (kiralanabilir, oynatmiyorlar)
enes ünal (villarreal oynatmaz)
okay yokuslu (küme düsmezse alamayiz)
Arda gelmiyorsa Selçuk +1 yıl sözleşmeyi kapar gibi geliyor takımın abisi kontenjanından bir yıl daha kadroyu garantiledi gibi duruyor
ibonun ufak bi olasılığı olmuş aslında. dursunun getirebileceğinden değil tabide cem uzan getirebilirim gibisinden konuşmuşHamzanin ilk transfer döneminde bosta müthis topcular vardi, orada hic birini almadik hatta almaya tesebbüs etmedik bile.
Iste orada anladim ben bu Dursun dan hic bir halt olmayacagini. Bir de aylarca Ibrahimovic'i israrla hic bir sekilde yalanlamayarak milleti kandirdi ümitlendirdi serefsiz.
Ne Arda’ymış be..
Public Enemy #1 yemin ederim.
Bir yeriniz eksilir 1 yıllık sözleşme yapsanız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Gidin Diagne’ye gömün paraları iğrenç herifler.
ibonun ufak bi olasılığı olmuş aslında. dursunun getirebileceğinden değil tabide cem uzan getirebilirim gibisinden konuşmuş
geçenlerde okudum bende biyerde
Ne Arda’ymış be..
Public Enemy #1 yemin ederim.
Bir yeriniz eksilir 1 yıllık sözleşme yapsanız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Gidin Diagne’ye gömün paraları iğrenç herifler.
futbolcu eskilerine HAYIR
ibonun ufak bi olasılığı olmuş aslında. dursunun getirebileceğinden değil tabide cem uzan getirebilirim gibisinden konuşmuş
geçenlerde okudum bende biyerde
edit. okudum dedimde izlemiştim sanırım hatta videosunu koymustum bulamadım şimdi
eskiden 16 oyuncu yollayip 14 oyuncu aliyordum artik konu acacak heves bile birakmadilarMurhan transfer dönemi hiç açılmadan kapansa bizim için daha iyi olucak şu ismi geçen topçulara bak