Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandaya 3 feghouliye 2 verseler bile göndersinler. Hatta bedelsiz bile gidebilirler antipatik tipler en azından maaşlarından kurtuluruz

Bu arda konusu hiç iyi bir yere gitmiyor biran önce çözülmesi lazım. Hayırlısı

Arda gelmiyorsa Selçuk +1 yıl sözleşmeyi kapar gibi geliyor takımın abisi kontenjanından bir yıl daha kadroyu garantiledi gibi duruyor

yurt disinda oynayan yerliler:

ertugrul ersoy (umut'la birlikte birinci lige cikamadi takimiyla)
umut bozok (yetersiz)
umut meras (en iyi yerli sol bek)
halil dervisoglu (yeni transfer yapti ama kiralanabilir belki)
kaan ayhan (ayrilacak)
ahmed kutucu (muhtemelen kiralamazlar ama yazalim)
kenan karaman (ayrilir)
yunus malli (satmak istiyorlar)
mert cetin (kiralanabilir, oynatmiyorlar)
enes ünal (villarreal oynatmaz)
okay yokuslu (küme düsmezse alamayiz)

yurt disinda oynayan yerliler:

ertugrul ersoy (umut'la birlikte birinci lige cikamadi takimiyla)
umut bozok (yetersiz)
umut meras (en iyi yerli sol bek)
halil dervisoglu (yeni transfer yapti ama kiralanabilir belki)
kaan ayhan (ayrilacak)
ahmed kutucu (muhtemelen kiralamazlar ama yazalim)
kenan karaman (ayrilir)
yunus malli (satmak istiyorlar)
mert cetin (kiralanabilir, oynatmiyorlar)
enes ünal (villarreal oynatmaz)
okay yokuslu (küme düsmezse alamayiz)

Seneye bakalım hangi yerliler oynayacak kimse kusura bakmasın arda şu haliyle bizim çöplerden çok daha fazla katkı sağlar...
Ömer ve Emre oynayacağına arda oynasin daha iyi...

Hamzanin ilk transfer döneminde bosta müthis topcular vardi, orada hic birini almadik hatta almaya tesebbüs etmedik bile.

Iste orada anladim ben bu Dursun dan hic bir halt olmayacagini. Bir de aylarca Ibrahimovic'i israrla hic bir sekilde yalanlamayarak milleti kandirdi ümitlendirdi serefsiz.
ibonun ufak bi olasılığı olmuş aslında. dursunun getirebileceğinden değil tabide cem uzan getirebilirim gibisinden konuşmuş
geçenlerde okudum bende biyerde
edit. okudum dedimde izlemiştim sanırım hatta videosunu koymustum bulamadım şimdi

Son düzenleme:
Ne Arda’ymış be..

Public Enemy #1 yemin ederim.

Bir yeriniz eksilir 1 yıllık sözleşme yapsanız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Gidin Diagne’ye gömün paraları iğrenç herifler.

Taraftar yönetime güvenmiyorken başkan da taraftarı karşısına almak istemiyor haklı olarak

ibonun ufak bi olasılığı olmuş aslında. dursunun getirebileceğinden değil tabide cem uzan getirebilirim gibisinden konuşmuş

Cem Uzan getirseydi 1 sene sonra satardı yağlı surat bakın para kazandırdım kulübe derdi

Ne Arda’ymış be..

Public Enemy #1 yemin ederim.

Bir yeriniz eksilir 1 yıllık sözleşme yapsanız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Gidin Diagne’ye gömün paraları iğrenç herifler.

Arda konusunu bilerek yapiyor yönetim. Terimi yollamak istiyorlar bence. Ha bende gelsin istemem ama hoca istemis iste. Diagneye dunya para verenler ardayi veto ediyorlar.

arda kaptanımızı şanlı formamızı giyerken görür gibiyim

edit. okudum dedimde izlemiştim sanırım hatta videosunu koymustum bulamadım şimdi

Benim degindigim olay bilerek aylarca yalanlamadilar bu ismi, taraftar da dogal olarak beklenti icine girdi. Allahin belasi herif, yine sinirlendim lanet olasi Dursun dönemini hatirlayinca.

Dursun kim Ibrahimovic kim. Ben Galatasaray baskaniyim deyip karsisina ciksa, suratina güler Ibo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt