Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.857
- 11.205
- 1.838
ne yapıskan herifmis bu yavArda Turan: "Çok şükür bana bir ömür yeter.." Ekli dosyayı görüntüle 85859
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yapıskan herifmis bu yavArda Turan: "Çok şükür bana bir ömür yeter.." Ekli dosyayı görüntüle 85859
olmaz öyle şey yav. yönetim bi şekilde güçlenmeden hocanın gönderilmesi hiç işlerine gelmez ki istediklerinide sanmıyorum. dışarıda içeride sesi çıkan bi hoca var başka kimse yok bu halde çok kolay harcarlar.Arda konusunu bilerek yapiyor yönetim. Terimi yollamak istiyorlar bence. Ha bende gelsin istemem ama hoca istemis iste. Diagneye dunya para verenler ardayi veto ediyorlar.
xdBenim degindigim olay bilerek aylarca yalanlamadilar bu ismi, taraftar da dogal olarak beklenti icine girdi. Allahin belasi herif, yine sinirlendim lanet olasi Dursun dönemini hatirlayinca.
Dursun kim Ibrahimovic kim. Ben Galatasaray baskaniyim deyip karsisina ciksa, suratina güler Ibo.
Hoca giderse yönetimi iki ay içinde yerler
yazıklar olsunArda Turan: "Çok şükür bana bir ömür yeter.." Ekli dosyayı görüntüle 85859
afiyet olsunUlan aldık eşimizi mangal piknik filan yaptık. Akşam üstü de dondurma yemeğe gittik ayıptır söylemesi. Eve geldik dedim bir transfer haberlerine bakiyim,bakmaz olaydım. Forum zaten karamsarlığın dibini yaşıyor. Konuşulan isimlere baktım Semih,Emre Çolak denen velet, Caner. Bide İsrailli bir oyuncunu ismi geçiyor. Herkes bilir ben ırkçılık yapacak adam değilim hiçte sevmem. Ama bu şerefsizler bu ülkeye gelmesin mümkünse. Belhanda denen maganda da doğru ise yaptıkları sözleşmesi feshedilip tekme tokat gönderilmeli.
Taraftarı hesaba katmamıstım klup icinde yerler diye dedim2 ay iyimser olmuş hocayı gönderirlerse taraftar sabahına hepsini evlerinden yataklarından alır
Yonetim kim? Kulubun sahibi kendisi terim. Hocam onlarla calisir mi onlar sorsun kendineYönetimin son senesi zaten 1 sene kalmışken hocayı göndermek gibi bi hata yapmazlar yeni gelecek yönetim hocayla çalışır mı calışmaz mı zaman gösterecek
Yonetim kim? Kulubun sahibi kendisi terim. Hocam onlarla calisir mi onlar sorsun kendine
Nazi: irkcilik yapacak degilim ama bu yahudiler yok mu yahudiler...."Irkçılık yapacak adam değilim ama İsrail'li şerefsizler..." Bu da iyiymiş.