Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda konusunu bilerek yapiyor yönetim. Terimi yollamak istiyorlar bence. Ha bende gelsin istemem ama hoca istemis iste. Diagneye dunya para verenler ardayi veto ediyorlar.
olmaz öyle şey yav. yönetim bi şekilde güçlenmeden hocanın gönderilmesi hiç işlerine gelmez ki istediklerinide sanmıyorum. dışarıda içeride sesi çıkan bi hoca var başka kimse yok bu halde çok kolay harcarlar.

Benim degindigim olay bilerek aylarca yalanlamadilar bu ismi, taraftar da dogal olarak beklenti icine girdi. Allahin belasi herif, yine sinirlendim lanet olasi Dursun dönemini hatirlayinca.

Dursun kim Ibrahimovic kim. Ben Galatasaray baskaniyim deyip karsisina ciksa, suratina güler Ibo.
xd

Bence Yönetim cidden kavga ettiler Terimle ve Arda gelmiyor.

Zamanında oynadım Galatasarayda ve bu bana bir ömür yeter diyor.

Demek kesin gelmiyor.

Bu mesajdan anladığım bu.

Hocanın ısrarla istemesine ragmen arda gelmiyorsa yönetimin sucu tamam ardanın çok hatası var taraftar olarak bizde kızgınız ama bende artık son bir şans verilmesi gerektigini düşünüyorum zaten ilk hatasında kapının önüne koyarsın

118022-1572952850.jpg
20200718_001229.webp
Screenshot_20200718-001359_Chrome.webp

tenor.gif

Ulan aldık eşimizi mangal piknik filan yaptık. Akşam üstü de dondurma yemeğe gittik ayıptır söylemesi. Eve geldik dedim bir transfer haberlerine bakiyim,bakmaz olaydım. Forum zaten karamsarlığın dibini yaşıyor. Konuşulan isimlere baktım Semih,Emre Çolak denen velet, Caner. Bide İsrailli bir oyuncunu ismi geçiyor. Herkes bilir ben ırkçılık yapacak adam değilim hiçte sevmem. Ama bu şerefsizler bu ülkeye gelmesin mümkünse. Belhanda denen maganda da doğru ise yaptıkları sözleşmesi feshedilip tekme tokat gönderilmeli.

Ulan aldık eşimizi mangal piknik filan yaptık. Akşam üstü de dondurma yemeğe gittik ayıptır söylemesi. Eve geldik dedim bir transfer haberlerine bakiyim,bakmaz olaydım. Forum zaten karamsarlığın dibini yaşıyor. Konuşulan isimlere baktım Semih,Emre Çolak denen velet, Caner. Bide İsrailli bir oyuncunu ismi geçiyor. Herkes bilir ben ırkçılık yapacak adam değilim hiçte sevmem. Ama bu şerefsizler bu ülkeye gelmesin mümkünse. Belhanda denen maganda da doğru ise yaptıkları sözleşmesi feshedilip tekme tokat gönderilmeli.
afiyet olsun

konusuna yazınız guzel anılarınızı

Yönetimin son senesi zaten 1 sene kalmışken hocayı göndermek gibi bi hata yapmazlar yeni gelecek yönetim hocayla çalışır mı calışmaz mı zaman gösterecek

Yönetimin son senesi zaten 1 sene kalmışken hocayı göndermek gibi bi hata yapmazlar yeni gelecek yönetim hocayla çalışır mı calışmaz mı zaman gösterecek
Yonetim kim? Kulubun sahibi kendisi terim. Hocam onlarla calisir mi onlar sorsun kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt