Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polonya ve Hırvatistan pazarı çok iyi aslında...hem ucuz hem kaliteli ayaklar var. Eğitimini de almış oluyorlar.Türk takımlarının Polonya ligine neden bakmadılarını asla anlayamayacağım. Bu menajer gavurlar orayı da pazar olarak görse keşke. Cayır cayır akan bir lig ve futbolcu grubu görüyorum Ekstraklassa'ya bakınca.
Bedevihanda ve ihtarcı feg yağlı kaymaklı sözleşmelerini bırakıp hiçbir yere gitmez._____________Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
__________Seri____Transfer
Transfer______Transfer____Emre K.
______________Falcao
Evet çok iş var önümüzde..
Türk takımlarının Polonya ligine neden bakmadılarını asla anlayamayacağım. Bu menajer gavurlar orayı da pazar olarak görse keşke. Cayır cayır akan bir lig ve futbolcu grubu görüyorum Ekstraklassa'ya bakınca.
Bizde farkli bir sistem var, normal olan scout ekibin bir oyuncu bulur teknik ekip begenir sonra yönetici gider bu oyuncunun manejeri ile görüsür.Türk takımlarının Polonya ligine neden bakmadılarını asla anlayamayacağım. Bu menajer gavurlar orayı da pazar olarak görse keşke. Cayır cayır akan bir lig ve futbolcu grubu görüyorum Ekstraklassa'ya bakınca.