Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_____________Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
__________Seri____Transfer
Transfer______Transfer____Emre K.
______________Falcao

Evet çok iş var önümüzde..

Kanımca ya Luyi ya Marcao satılacak bu sene.

Bir tane iyi Türk stoper şart. Kaan Ayhan bir kere mutlaka alınmalı.

Türk takımlarının Polonya ligine neden bakmadılarını asla anlayamayacağım. Bu menajer gavurlar orayı da pazar olarak görse keşke. Cayır cayır akan bir lig ve futbolcu grubu görüyorum Ekstraklassa'ya bakınca.
Polonya ve Hırvatistan pazarı çok iyi aslında...hem ucuz hem kaliteli ayaklar var. Eğitimini de almış oluyorlar.

Paran yoksa, Arjantin/Brezilya pazarından ziyade İskandinavya ve Balkan + POL pazarına bakılmalıdır, katılıyorum.

_____________Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
__________Seri____Transfer
Transfer______Transfer____Emre K.
______________Falcao

Evet çok iş var önümüzde..
Bedevihanda ve ihtarcı feg yağlı kaymaklı sözleşmelerini bırakıp hiçbir yere gitmez.
Kasada 5 kuruş para olmadan Seri'nin yanına artık kimi alırlarsa..

Yeni sezon bu takimdan hic bir basari beklemiyorum, ilk bese bile giremeyiz. Takim cöp dolu, CL ve sampiyonluk geliride olmadina göre ve satmaya calistimiz adamlar belese gitmek istedine göre, takim yeni sezon igin ucuz ettin yahnisi yavan olur hesabi bir takim kurulacak. Olurda bir mucize gerceklesir belhanda feghouli luyindama marcao iyi paraya satilir ozaman farkli konusurum ama bunu yapacak birtane yönetici yok bize. Seneye yeni yapilandirma adina umarim bol bol genc oyunculari oynatiriz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk takımlarının Polonya ligine neden bakmadılarını asla anlayamayacağım. Bu menajer gavurlar orayı da pazar olarak görse keşke. Cayır cayır akan bir lig ve futbolcu grubu görüyorum Ekstraklassa'ya bakınca.

çalıştığımız menajerler orada bağlantıları olmadığı için baltik pazarına yönlendirmiyorlar. lol bildiğiniz gibi transferlerimizi menajerler yapıyor , önerdiği oyuncuları seçiyoruz. hoca ya da scout ekibi değil yani.

bu yüzden senelerdir davillanın bağlantıdan ilerliyoruz , fener’de batur altıparmak ya da mirsad ile ilerliyordu sanırsam....
mesela ankaragücü’de çoğunlukla o pazarı (polonya,hırvat)
kullanan bir menajer kullanıyor bildiğim kadarıyla , aynı şekilde konya senelerdir balkan pazarını bilen menajerle çalışır. bir aralar kayseri gürcülere yakın menajerle çalışıyordu. sıkıntılı bir durum bence.

Donk kalacağına bu kalsın kadroda.
3a439ccf747648bdba4ad67f0309089b.jpg

Bizde farkli bir sistem var, normal olan scout ekibin bir oyuncu bulur teknik ekip begenir sonra yönetici gider bu oyuncunun manejeri ile görüsür.

Bizdekj sistem ise direkt bir manejere gidilir, elinde iyi oyuncun varsa bize getir denilir, o ara elindeki cöpleri nasil birilerine kaziklasam diye kara kara düsünen manejer bizim aramamizla altin madenini bulur.

Elimde suanki takimda hakki yenen klas oyuncular var onlari size getiririm der, sonra nihayet bizim scoutlar devreye girer ve gönülsüz ve beceremedikleri isi yapar ve dogru düzgün arastirmadan bu transfer icin olumlu rapor verir. Sonrasi malum , ya durmadan sakatlanirlar yada sorunlu olduklari icin bir türlü istenilen verimi vermezler al sana cöp transfer.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mehmet Özcan
Eslem Öztürk
Berat Özdemir
Salih Özcan

gibi genç türk orta sahalardan 1 tane mutlaka almak lazım,Ayrıca Erdi Dikmen ve Burak Kapacak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt