Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
elabdellaoui luyindama marcao saracchi
xxxx xxxx
kilinc akbaba trezeguet
xxx

2 orta saha ve diagneyle muhtemelen yerli transferine dönüp ligi götürmeye calisacagiz.. satilan oyunculara göre 2-3 oyuncu alabilirsek aliriz bonservisle -->rodop'un yazdigi üc asagi bes yukari cikabilir. sergen bile 8-10 oyuncu almamiz lazim diye hemen konusmus yönetimle. bizim hoca ne zaman rapor verecekse versin artik ahmetler jimmyler olmasin​

Marketing Pool'u zaten aciklamislar, bir de mesela AL'de ceyrek final filan yaparsak belki UCL'de 3. torbaya gecip 4. torbadaki takimdan 6 puan alacagiz ve 6 milyon euro civari para kazanacagiz + 3.luk garantileniyor. Tabi bu dediklerim iyi takim kurulursa gecerli.

SA ve iyi günler

Seksi kulübün seksi taraftarları

random-hot-chicks-4.webp

1- MUSLERA,Marcao, Luyindama ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Marcelo Saracchi ile ücretini 1 milyon Euro'ya indirmesi halinde Donk takımda kalacak.

2- SÖZLEŞMESİ, biten Mariano, Yuto Nagatomo ile kiralık olan Seri, Lemina ve Andone gidiyor.

3- FALCAO, Belhanda, Feghouli, Diagne ve Babel satış listesine koyuldu.

4- MAICON'UN Al-Nasr'a satılması için iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

5- SEKİDIKA ve Ozornwafor ilk 11 garantisi aldıkları takımlara kiralanacak.

6- LİNNES kulüp bulursa gitmesine izin verilecek. Olympiakos'la sözleşmesi biten sağ bek Omar Elabdellaoui bedelsiz G.Saray'a gelecek.

Muslera + Defans kalıyor...gerisi hepsi gidiyor. Terim radikal bir revizyon yapacak.

önümüzde ki yıl için taraftar bazınjda en umutsuz olan 2 takım biri Biz diğeride şikeci febe .Görünen o ama şuda var nedense biz ne zaman dibi görsek bir yıl sonra Şampiyon oluyoruz.İnşallah bu gene gerçekleşecektir

15 Ara 2019
ulannnnnnnn ankaragücünü nasıl yenemedik yaa.Allahım sen sabır ver.Buarada bejekeden bir bok olmayacağını haftalardır ısrarla söyleyen kendimi tebrik ederim.Fatih hoca ya git ya kendine gel bari devre arasına kadar kalan maçları alalım.Bir diğer ısrarımda başak konusunda şuan tek ve en ciddi rakibimiz onlar
bu mesajı 15 aralıkta atmışım önümüzde ki yıl için şimdiden atayım.

Ben zaten Avrupayı boşverin diyenleri anlamıyorum, potansiyelli topçuyu buraya nasıl getireceksin?
Peri bacalarını överek falan mı?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ülkemizin de güzel şehirleri var. Oyuncu mesela sırf medeniyet merkezi Konya için bile bizi seçebilir Avrupa ligleri yerine.

Ya zaten "Sırf Türkiye" diyenlerde Vizyon'un 'V'si yok. Yazıklar olsun. Bu mu büyük Takım, bu mu büyük Camia duruşu?!

@eyupyildiz: Galatasaray'da scoutlar çalışıyor, maliyeti düşük potansiyelli 2 santrafor önerilmiş durumda.
Oyuncuları araştırıp, kendi düşüncelerimi eklediğim bir video hazırladım.
Birazdan sizinle paylaşacağım, umarım izlerken keyif alırsınız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1- MUSLERA,Marcao, Luyindama ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Marcelo Saracchi ile ücretini 1 milyon Euro'ya indirmesi halinde Donk takımda kalacak.

2- SÖZLEŞMESİ, biten Mariano, Yuto Nagatomo ile kiralık olan Seri, Lemina ve Andone gidiyor.

3- FALCAO, Belhanda, Feghouli, Diagne ve Babel satış listesine koyuldu.

4- MAICON'UN Al-Nasr'a satılması için iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

5- SEKİDIKA ve Ozornwafor ilk 11 garantisi aldıkları takımlara kiralanacak.

6- LİNNES kulüp bulursa gitmesine izin verilecek. Olympiakos'la sözleşmesi biten sağ bek Omar Elabdellaoui bedelsiz G.Saray'a gelecek.

Muslera + Defans kalıyor...gerisi hepsi gidiyor. Terim radikal bir revizyon yapacak.
linnes ilk yollanması gereken kişi bence.Seri konusunada katılıyorum yaşı yeten arkadaşlar bilir ben onu erhan önal diye bir topçumuz vardı.Varlığı yokluğu belli değild ona benzetiyorum..Arada iyi oynardı aynı o Daha genç jenarasyon içinde denizliden bizi haginin kazığı olan bülent diye bir topçu vardı oda aynı bu seri gibiydi arada iyi oynar gibi gözükürdü.

@eyupyildiz: Galatasaray'da scoutlar çalışıyor, maliyeti düşük potansiyelli 2 santrafor önerilmiş durumda.
Oyuncuları araştırıp, kendi düşüncelerimi eklediğim bir video hazırladım.
Birazdan sizinle paylaşacağım, umarım izlerken keyif alırsınız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Utkucan ile yapılan röportaj şu şekilde:

"GALATASARAY BİR OYUNCUYU NASIL SCOUT EDİYOR? PROSESLER NELER"
Bu bir filtreleme süreci. Bir oyuncu veritabanına sahibiz. Fatih Hoca beni göreve getireceğini tebliğ ettikten sonra oluşturmaya başladık bunu. Resmi göreve başladığımda veritabanı hazırdı. İçini doldurmaya, zenginleştirmeye ve arşiv haline getirmenin adımlarını atmıştık. Wyscout hizmeti alıyoruz. Dünyanın her liginden maçların görüntülerine ulaşabiliyoruz. Şimdi Instatscout ile de görüşüyoruz. HD görüntüleri alıyoruz. Bu firmalar profesyonel kulüplere 90 dakikalık maçların görüntülerini karşılaşmadan 4-5 saat sonra tedarik ediyor. Onlar kendi taglemelerini (detaylı kişisel video analizleri) de yapıyor ancak bizim için kalitesi düşük bir iş. Biz bunu hocalarımıza aktaramayız. Teknolojik ekibimizin oluşturduğu detaylı oyuncu video analizleri veritabanına aktarıldıktan sonra, ön plana çıkan oyuncuların taglemeleri hocalarımızca izleniyor. Bu çalışmalar vasıtasıyla oyuncuların hata ve avantajlarını en sağlıklı şekilde hocalarımıza sunmaya çalışıyoruz. Bir de güncel performansı ele almalıyız. Son oynadığı maçlardan geriye doğru bir arşivlemeye gidiyoruz. Bunun dışında oyuncunun verdiği röportajlar, hakkında çıkan haberler yerel veya enternasyonal basında, hatta bu haber kaynaklarının güvenirlik notuna varana kadar biz sürekli 24 saat güncelliyoruz veritabanını içeren internet sitemizi. Ayrıca canlı oyuncu izleme raporları siteye anında işleniyor, İngilizce ve Türkçe. Siteye Teknik Heyet, canlı oyuncu izleme scoutları ve teknik scoutlar erişebiliyor. Kurduğumuz bu sistemde her teknolojik scout için sorumluluk aldığı ligler var. Ekibin başı olarak ben de dünyada her ligi takip ediyorum. Yaklaşık günde 15 saat maç izliyorum. Bir havuz oluşturuyoruz. Önce havuzu dolduruyoruz. Filtreleme yapabilmek için bir kere dolu bir havuza ihtiyacımız var. Menajerlerden, teknik heyetten, idarecilerden gelen oyuncular, basın takibi üzerinden bulunanlarla doluyor havuz. Ekibimizde Yunanlı, İtalyan, Güney Amerikalı, İspanyol birçok teknik scoutumuz var. Galatasaray gibi uluslararası düzeyde marka olmuş bir kulüpte sadece Türklerle bu işin olmaması gerektiğini düşündük. Çok dil gerektiren bir iş yapıyoruz. Farklı perspektif ve altyapı içeren insanlar olmasına da dikkat ettik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt