Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.607
- 2.184
- 1.748
Ali Yavuz Kol ismini simdiden akliniza kaziyin
kazıyalımda son 5 dakikalarda oynayacaksa çocuğada yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Yavuz Kol ismini simdiden akliniza kaziyin
Ülkemizin de güzel şehirleri var. Oyuncu mesela sırf medeniyet merkezi Konya için bile bizi seçebilir Avrupa ligleri yerine.Ben zaten Avrupayı boşverin diyenleri anlamıyorum, potansiyelli topçuyu buraya nasıl getireceksin?
Peri bacalarını överek falan mı?
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
linnes ilk yollanması gereken kişi bence.Seri konusunada katılıyorum yaşı yeten arkadaşlar bilir ben onu erhan önal diye bir topçumuz vardı.Varlığı yokluğu belli değild ona benzetiyorum..Arada iyi oynardı aynı o Daha genç jenarasyon içinde denizliden bizi haginin kazığı olan bülent diye bir topçu vardı oda aynı bu seri gibiydi arada iyi oynar gibi gözükürdü.1- MUSLERA,Marcao, Luyindama ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Marcelo Saracchi ile ücretini 1 milyon Euro'ya indirmesi halinde Donk takımda kalacak.
2- SÖZLEŞMESİ, biten Mariano, Yuto Nagatomo ile kiralık olan Seri, Lemina ve Andone gidiyor.
3- FALCAO, Belhanda, Feghouli, Diagne ve Babel satış listesine koyuldu.
4- MAICON'UN Al-Nasr'a satılması için iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.
5- SEKİDIKA ve Ozornwafor ilk 11 garantisi aldıkları takımlara kiralanacak.
6- LİNNES kulüp bulursa gitmesine izin verilecek. Olympiakos'la sözleşmesi biten sağ bek Omar Elabdellaoui bedelsiz G.Saray'a gelecek.
Muslera + Defans kalıyor...gerisi hepsi gidiyor. Terim radikal bir revizyon yapacak.
Emre Utkucan ile yapılan röportaj şu şekilde:@eyupyildiz: Galatasaray'da scoutlar çalışıyor, maliyeti düşük potansiyelli 2 santrafor önerilmiş durumda.
Oyuncuları araştırıp, kendi düşüncelerimi eklediğim bir video hazırladım.
Birazdan sizinle paylaşacağım, umarım izlerken keyif alırsınız.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çüssssssss
Sanmiyorumkazıyalımda son 5 dakikalarda oynayacaksa çocuğada yazık
Ben zaten Avrupayı boşverin diyenleri anlamıyorum, potansiyelli topçuyu buraya nasıl getireceksin?
Peri bacalarını överek falan mı?
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 86034
Eyüp Yıldız’ın bahsettiği isimler bunlarmış
Ekli dosyayı görüntüle 86034
Eyüp Yıldız’ın bahsettiği isimler bunlarmış