Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Het Laaste Niuews'a göre Galatasaray ve Glasgow Rangers'dan sonra Fransız Brest ve Saint Etienne de Terem Moffi'yle ilgilenmeye başladılar. Brest 3m € ödemeye, Saint Etienne ise teklif yapmaya hazır. Ancak Kortrijk'in Terem Moffi için talebi 5 milyon €'dan fazla olabilir."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Santrafor Rotasyon Sezon 20/21

Falcao
Diagne
Kenan Karaman
Ali Yavuz Kol

DyTk5ZGXcAEkZzV.webp

Daha transfer sezonu başlamadan şimdiye kadar adı bizimle anılan yerliler

Volkan Babacan-Kaan Ayhan-Caner Erkin-Aytaç Kara-Emre Kılınç-Arda Turan-Emre Çolak-Oğulcan Çağlayan-Kerem Aktürkoğlu-Kenan Karaman

Unuttuğum var mı bilmiyorum

Kerem Aktürköğlu ve Emre K. ile Sol Açık uzun yıllar sağlam durur gibi..hemde Türk.

Öteki tarafa da Onyekuru / Trezeguet al hiç riske girme.

Daha transfer sezonu başlamadan şimdiye kadar adı bizimle anılan yerliler

Volkan Babacan-Kaan Ayhan-Caner Erkin-Aytaç Kara-Emre Kılınç-Arda Turan-Emre Çolak-Oğulcan Çağlayan-Kerem Aktürkoğlu-Kenan Karaman

Unuttuğum var mı bilmiyorum

Daha da vahimi bunların yüzde 50'sinden fazlası mecburiyetten gelecek... Boldladıklarım kesin gibi zaten.
Semih de var ayrıca adını anmak istemiyorum ama. :(

Taylan
Emre Kılınç
Kerem Aktürköğlu
Kaan Ayhan
Yunus Akgün
Ali Yavuz Kol

Biraz şans versek, en az ikisi formayı kapar. Hem genç hem Türk oyunculara ihtiyacımız var.

Ya oynat yahut Belikca / Hollanda ligine kiralık gönder ey @mustafa cengiz

Gençler oynasın zaten ona bir şey diyen yok benim söylemek istediğim yabancı transferlerinde ki karavanalar. Genç potansiyelli oyunculara yönelmemiz lazım artık.

Transfer politikamızdan nefret ediyorum.
Anlaştığımız oyuncuları bile açıklamıyoruz bok varmış gibi. Ondan sonra X takım araya girdi, Y takım fiyat arttırdı vs... Müstehak bize.
Ha bir de 28239939933 gün olan transfer sezonununda son 3 gün alınacak oyunculara karar vermek... O da işin başka boyutu zaten.
Yıldım yemin ederim.

Transfer politikamızdan nefret ediyorum.
Anlaştığımız oyuncuları bile açıklamıyoruz bok var gibi. Ondan sonra X takım araya girdi, Y takım fiyat arttırdı vs... Müstehak bize...
aynen illa son günü bekliyoruz fiyatlar düşüyor diye oyuncu kalitesi de düşüyor ama

Gençler oynasın zaten ona bir şey diyen yok benim söylemek istediğim yabancı transferlerinde ki karavanalar. Genç potansiyelli oyunculara yönelmemiz lazım artık.

Karışım iyi olmalı. Sırf genç takım da iyi olmaz.

Bana kalırsa yaşlı / tecrübeli, ama kaliteli Adam gelebilir

Bu pozisyonlar da verim de alırsın, yanında koşan genç oyuncular var olursa.

- Kaleci
- Lider Stoper
- Oyun Kurucu

Genellikle genç ve hızlı oyuncular Kanat/Bek mevkisinde oynar. "Yaşlılar" merkez de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt