Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.998
- 21.053
- 2.233
Telles ile Maicon satilsa da kasaya para girse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 7,5 verip direk işi bitirelim bence."Het Laaste Niuews'a göre Galatasaray ve Glasgow Rangers'dan sonra Fransız Brest ve Saint Etienne de Terem Moffi'yle ilgilenmeye başladılar. Brest 3m € ödemeye, Saint Etienne ise teklif yapmaya hazır. Ancak Kortrijk'in Terem Moffi için talebi 5 milyon €'dan fazla olabilir."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arif Mehmet Cengiz değilsin demeSantrafor Rotasyon Sezon 20/21
Falcao
Diagne
Kenan Karaman
Ali Yavuz Kol
Ekli dosyayı görüntüle 86222
Biz 7,5 verip direk işi bitirelim bence.
Taylanİçerden adam almak varken ne gerek var Moffi falan ya
Daha transfer sezonu başlamadan şimdiye kadar adı bizimle anılan yerliler
Volkan Babacan-Kaan Ayhan-Caner Erkin-Aytaç Kara-Emre Kılınç-Arda Turan-Emre Çolak-Oğulcan Çağlayan-Kerem Aktürkoğlu-Kenan Karaman
Unuttuğum var mı bilmiyorum
Taylan
Emre Kılınç
Kerem Aktürköğlu
Kaan Ayhan
Yunus Akgün
Ali Yavuz Kol
Biraz şans versek, en az ikisi formayı kapar. Hem genç hem Türk oyunculara ihtiyacımız var.
Ya oynat yahut Belikca / Hollanda ligine kiralık gönder ey @mustafa cengiz
aynen illa son günü bekliyoruz fiyatlar düşüyor diye oyuncu kalitesi de düşüyor amaTransfer politikamızdan nefret ediyorum.
Anlaştığımız oyuncuları bile açıklamıyoruz bok var gibi. Ondan sonra X takım araya girdi, Y takım fiyat arttırdı vs... Müstehak bize...
Karışım iyi olmalı. Sırf genç takım da iyi olmaz.Gençler oynasın zaten ona bir şey diyen yok benim söylemek istediğim yabancı transferlerinde ki karavanalar. Genç potansiyelli oyunculara yönelmemiz lazım artık.