Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKIKA:

Al Nassr’a kiraladığı Brezilyalı stoper Maicon’un bonservisini de vermek için görüşmeleri sürdüren Galatasaray bu operasyondan beklediği 3 milyon Euro’yu, Kayserisporlu Bernard Mensah’ın transferinde kullanacak.

Ekli dosyayı görüntüle 86217

Osman bukari falan deniyordu. Yurt disindan da haberler kesildi

Yok mu soyle 20 23 arasi Brezilyali 10 numara?
Evander disinda

Elbette vardir, ama Nordsjaelland gibi gidip Vasco dan 2,5m euroya alacaksin. Oyuncu parladigi zaman 10m euro baymiyacaksin, yada Ajax gibi cok paran olacak.

Bizim Emre denen ''scout '' butun sene napiyor gercekten merak ediyorum.

Bakiyorum Teixeralar Evanderler havada uçusuyor.

biz daha sözlesmeli oyuncumuz olan Maiconu geri çagiramiyoruz. Kimi satip neyle alacagimizi merak ediyorum.

Hoca çok rahat yanlız. Ben beden dili okuma uzmanıyım.

Ya çok iyi Adamlar ile anlaşıldı, yahut #AA ve Cengiz yine hikâyeler anlatmış

Çok özür dilerim renktaş ama profil fotoğrafını görünce Aykut ince nin palavraları geliyor aklıma :D. Ama inşallah dediğinde haklısındır iyi admlarla anlaşılmıştır.

Mensah'ı 8 numara sananlar fena bir yanılgı içinde. Adam düpedüz 10 numara. 8 numara oynayacak disiplini ve oyun içi devamlılığı yok.
Kayseri'de de zaten ya 4-2-3-1'de tek 10 numara gibi ya da City gibi

-------Mensah---X-------

------------X-------------

şeklinde çift 10 numarada oynuyor.

Son düzenleme:
Mensahi kimse abartmiyor ndiaye kadar oynasa yeter. Ayrica asist ve gol de yapiyor. Cok sey bekledigimiz seri ne oldu?

Tamam da Anadolu takımında oynamakla Galatasaray'da oynamak aynı şey değil ki. Anadolu takımında döktürüp büyük takıma gelince sönen onlarca oyuncu sayabilirim size. Mesela Fernandao, Amrabat, Tabata bir çırpıda aklıma gelenler. Mensah da onlardan biri bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt