Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.749
- 11.654
- 1.473
Lyon akıllı takım yavaş yavaş hazırlar sonra dünya rakama satar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o tandeme tecavüz ederler. kendisi de emekli olurSON DAKIKA:
Al Nassr’a kiraladığı Brezilyalı stoper Maicon’un bonservisini de vermek için görüşmeleri sürdüren Galatasaray bu operasyondan beklediği 3 milyon Euro’yu, Kayserisporlu Bernard Mensah’ın transferinde kullanacak.
Ekli dosyayı görüntüle 86217
Evander disinda
Arkadaş fm oynuyor çok belli öneriden2.lincoln dönemi güzel olurdu
![]()
Lincoln - Oyuncu profili 26/27
Lincoln, 27, Brezilya ➤ Bursaspor, 2026'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 7 Kas 1998, Porto Alegre, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr

aynen. yumoş gibi bi tandem olur. mensah oynayacaksa arkasına agresif bi 6 numara konmalıo tandeme tecavüz ederler. kendisi de emekli olur
Thonny Anderson var satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz.7-8 milyon euroya alınır..Yok mu soyle 20 23 arasi Brezilyali 10 numara?
Evander disinda
Mensahi kimse abartmiyor ndiaye kadar oynasa yeter. Ayrica asist ve gol de yapiyor. Cok sey bekledigimiz seri ne oldu?Mensah'ın abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Klasik Anadolu takımında biraz fark yaratmış balonlardan gibi geliyor bana.
19 yasında portekizli verelim. Manchester altyapısından yetişme futbol oynama aşkı olan, as oynamak istediği için sözleşme yenilemeyi reddetmiş sözleşmesiz oyuncu.Yok mu soyle 20 23 arasi Brezilyali 10 numara?
Evander disinda
Hoca çok rahat yanlız. Ben beden dili okuma uzmanıyım.
Ya çok iyi Adamlar ile anlaşıldı, yahut #AA ve Cengiz yine hikâyeler anlatmış
naber yiğidoSeri Mensah ikilisi ön liberoda dağılırlar pamuk gibi.
bu iki ismi anca 8 partneri yapip arkalarina melo tarzı bir 6 numara koyarak oynatabilirsin.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mensahi kimse abartmiyor ndiaye kadar oynasa yeter. Ayrica asist ve gol de yapiyor. Cok sey bekledigimiz seri ne oldu?