Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sebastian+Villa+Boca+Juniors+vs+Velez+Superliga+ih2ZOoepOZFl.jpg

Sebastian Villa. Kolombiyali sol kanat. Junior Fernandes'in show yaptigi ligde basarisiz olma ihtimali yok. Para varsa gideceksin guney amerika'ya parayi basip alacaksin

Fatih terimi sevenlere hakaret edilmesini onaylayanlar da var,olaya bak ☺ ne guzel Glatasaraylisiniz siz.neyse

Su forumda terime en buyuk hakaretleri gittigi zaman ben etmisimdir,gerizekali bi sekilde aysalci oldum o donem ama ergendim daha.ben hocanin yokluğunu hamza 7 ayda 3 kupa kazandiginda bile hissettim,eksikti hep biseyler.o yuzden elestirin tabi ama saygi cercevesinde.benim ergenken dustugum hataya düşmeyin,hocayi cok sevdiginizde sizi uzse,canini yaksa bile saygiyi elden birakmayin

Mensah geliyosa 2 -3 milyon avroya gelsin denenebilir ama hoca eger mensahi disipline edebilcegine inaniyosa gelsin.bakayokoyu isterim,seri de kalirsa

EdpRUktWoAQ-U4A

Kağıt üstünde ne müthiş kadroydu be cidden, 2013 Drogba döneminden sonra ilk kez bu kadar beklentim vardı bir takıma karşı ama hem uyumsuzluk hemde şanssızlık sebebiyle bu kadrodan hiç randıman alamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt