Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda selçuk birliği kurulduğuna göre burakın gelmesi yakındır. önümüzdeki sezon alper ulusoy, y.k uğurlu gibiler kaçacak delik arasın

top direkten dönmüş rüştü takip edeceğine kendi kendine konuşuyor :puhaha:
ulan sonra yok doğan yok şahin yok çanta yok feto hayvanherifler denizli maçında da mal mal goller kaçırdılar

sinan müthişmiş yannız

2002-2011 arası derbi maçları işkence gibiydi çocukken az travma yaşamadık. Ama şampiyon olabiliyorduk o şekilde kendimizi teselli edebiliyorduk.

fener'in mali olarak en iyi zamanına denk gelme şanssızlığı da oldu o dönem. ligimizde güç farkının bir takım lehine en fazla açıldığı dönemlerden biriydi. ama fener bunu değerlendiremedi. farkı açabilirlerdi, başaramadılar.

şu anki şartlarda bir takımın mali olarak o kadar ön plana çıkması zor görünüyor. bir ileri bir geri şeklinde ilerliyoruz.

falcaoyu gecen sene onu beklememizle dalga gecenler gibi fazla dalgaya aldınız ha.falcao bu,ezik bi topcu degil.hepimize bi girecek var sonunda,tüm fenerli ve bjklilerle birlikte.falcao tek iyi olup şampiyon yapsın da,bize girecek olan kupa olsun:danyal:

fener'in mali olarak en iyi zamanına denk gelme şanssızlığı da oldu o dönem. ligimizde güç farkının bir takım lehine en fazla açıldığı dönemlerden biriydi. ama fener bunu değerlendiremedi. farkı açabilirlerdi, başaramadılar.

şu anki şartlarda bir takımın mali olarak o kadar ön plana çıkması zor görünüyor. bir ileri bir geri şeklinde ilerliyoruz.

Biz 4 yıl üst üste şampiyonluğu ve 2 tane Avrupa kupasını değerlendirebilseydik bugün çok çok farklı bir konumda olurduk. Kendi topuğumuza sıktık hep

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan sonra yok doğan yok şahin yok çanta yok feto hayvanherifler denizli maçında da mal mal goller kaçırdılar

sinan müthişmiş yannız

bu rüştü türkiye tarihinin en overrated kalecisi bence. hiç beğenmezdim rüştüyü şahsen, kalede zerre korku vermiyordu rakiplere.

bizim maçta ne yaptı hatırlamıyorum da manisa da selçuk coşardı bize karşı. mondragona frikekten gol atan ilk adamdı
2.si de selçuk olabilir gerçi
maçtan önemli dakikalar;

2. dakikada uğur'un nefis pasına hareketlenen necati topu kalecinin altından filelere göndererek takımını öne geçirdi.

30. dakikada holosko'nun kafa golüyle durumu eşitledi: 1-1.

gerets ise oyuna hemen müdahale ederek, golden hemen sonra sahada gezinen iliç'in yerine volkan'ı oyuna aldı. volkan adeta hocasına 'ben bu takımda oynarım' dercesine 43.dakikada nefis bir gol attı.

dakikalar 76'yı gösterdiğinde g.saray'ın alt yapısından yetişen ve maçın yıldızı olan arda, adeta eski takımını yıkıyordu. holosko'ya nefis bir pas attı ve bu futbolcu sert vurdu ve durumu 2-2'ye getirdi.

85.dakikada song takımına adeta hayat verdi. yaklaşık 30-35 metreden, kaleciyi avlayarak durumu 3-2'ye getirdi.

maç bu skorla bitecek diye düşünerken 90.dakikada sabri'nin sert şutu kaleciden döndü, ümit tamamladı, çizgi üzerinden tekrar sabri topu dokunarak maçın skorunu ilan etti.4-2.

alıntı

holoskoya ortayı kesen de ardaydı,iyi hatırlarım ben.2 asisti de arda yaptı

bu rüştü türkiye tarihinin en overrated kalecisi bence. hiç beğenmezdim rüştüyü şahsen, kalede zerre korku vermiyordu rakiplere.
işte 2002 dünya kupasında performansı destansıydı gözlerin altına boya sürüncede baya sükse yaptı.
genel olarak volkan çok önündeydi bunun o da aptaldı

maçtan önemli dakikalar;

2. dakikada uğur'un nefis pasına hareketlenen necati topu kalecinin altından filelere göndererek takımını öne geçirdi.

30. dakikada holosko'nun kafa golüyle durumu eşitledi: 1-1.

gerets ise oyuna hemen müdahale ederek, golden hemen sonra sahada gezinen iliç'in yerine volkan'ı oyuna aldı. volkan adeta hocasına 'ben bu takımda oynarım' dercesine 43.dakikada nefis bir gol attı.

dakikalar 76'yı gösterdiğinde g.saray'ın alt yapısından yetişen ve maçın yıldızı olan arda, adeta eski takımını yıkıyordu. holosko'ya nefis bir pas attı ve bu futbolcu sert vurdu ve durumu 2-2'ye getirdi.

85.dakikada song takımına adeta hayat verdi. yaklaşık 30-35 metreden, kaleciyi avlayarak durumu 3-2'ye getirdi.

maç bu skorla bitecek diye düşünerken 90.dakikada sabri'nin sert şutu kaleciden döndü, ümit tamamladı, çizgi üzerinden tekrar sabri topu dokunarak maçın skorunu ilan etti.4-2.

alıntı

holoskoya ortayı kesen de ardaydı,iyi hatırlarım ben.2 asisti de arda yaptı
vay cimbom düşmanı bizi şampiyon etmemek için yemin etmiş adeta

Flaş! Fatih Terim, yönetimden Kaan Ayhan, Sinan Gümüş, Ahmed Kutucu ve Kenan Karaman’ın transfer edilmelerini istedi.

sinani niye yolladin sorarlar adama. Ahmedi neyle aliyoruz xd
Yanlış soru,5yil.boyunca bu çocuk sendeydi çoğu zaman yüz bile vermedin madem neden hiç kiralamadin Anadolu'ya
Yine hocanın bir hatası hemde net hata
Eldeki yerliler oynatmıyor ama kiralamiyorda sonra para verdirip aldiriyor Sinan gibi

sinan müthişmiş yannız

sinan kaloglu sonradan Galatasaraya transfer olmadıgı için pişman oldugunu söylemişti,2003 yazı için dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt