- 9 Ocak 2014
- 33.119
- 9.438
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim maçta da 2 asist yaptı ya la de mi yanlıs mı hatırlıyomo maçtan ziyade manisanın laylay fb olamazsın şampiyon nidalarıyla fenere koyup çıldırttığı maçla çıktı ortaya.

ahahahaha"Nasıl kandırdık yine Hoca yı ama Apo...''Ekli dosyayı görüntüle 86473
2002-2011 arası derbi maçları işkence gibiydi çocukken az travma yaşamadık. Ama şampiyon olabiliyorduk o şekilde kendimizi teselli edebiliyorduk.
bizim maçta ne yaptı hatırlamıyorum da manisa da selçuk coşardı bize karşı. mondragona frikekten gol atan ilk adamdıbizim maçta da 2 asist yaptı ya la de mi yanlıs mı hatırlıyom

topa vurmayı biliyorda koşamıyor artık kocaman olmuş bir taraflarıFeghouliyi kaptırsan nolur kaptırmasan nolur 5 metrekarede top oynayan disiplinsiz,adam geçemeyen,topa vurmayı bilmeyen,yağlı vücutlu,4 milyon euro maaş alan bir topçu bozuntusu.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fener'in mali olarak en iyi zamanına denk gelme şanssızlığı da oldu o dönem. ligimizde güç farkının bir takım lehine en fazla açıldığı dönemlerden biriydi. ama fener bunu değerlendiremedi. farkı açabilirlerdi, başaramadılar.
şu anki şartlarda bir takımın mali olarak o kadar ön plana çıkması zor görünüyor. bir ileri bir geri şeklinde ilerliyoruz.
top direkten dönmüş rüştü takip edeceğine kendi kendine konuşuyor
ulan sonra yok doğan yok şahin yok çanta yok feto hayvanherifler denizli maçında da mal mal goller kaçırdılar
sinan müthişmiş yannız
maçtan önemli dakikalar;bizim maçta ne yaptı hatırlamıyorum da manisa da selçuk coşardı bize karşı. mondragona frikekten gol atan ilk adamdı
2.si de selçuk olabilir gerçi
işte 2002 dünya kupasında performansı destansıydı gözlerin altına boya sürüncede baya sükse yaptı.bu rüştü türkiye tarihinin en overrated kalecisi bence. hiç beğenmezdim rüştüyü şahsen, kalede zerre korku vermiyordu rakiplere.
vay cimbom düşmanı bizi şampiyon etmemek için yemin etmiş adetamaçtan önemli dakikalar;
2. dakikada uğur'un nefis pasına hareketlenen necati topu kalecinin altından filelere göndererek takımını öne geçirdi.
30. dakikada holosko'nun kafa golüyle durumu eşitledi: 1-1.
gerets ise oyuna hemen müdahale ederek, golden hemen sonra sahada gezinen iliç'in yerine volkan'ı oyuna aldı. volkan adeta hocasına 'ben bu takımda oynarım' dercesine 43.dakikada nefis bir gol attı.
dakikalar 76'yı gösterdiğinde g.saray'ın alt yapısından yetişen ve maçın yıldızı olan arda, adeta eski takımını yıkıyordu. holosko'ya nefis bir pas attı ve bu futbolcu sert vurdu ve durumu 2-2'ye getirdi.
85.dakikada song takımına adeta hayat verdi. yaklaşık 30-35 metreden, kaleciyi avlayarak durumu 3-2'ye getirdi.
maç bu skorla bitecek diye düşünerken 90.dakikada sabri'nin sert şutu kaleciden döndü, ümit tamamladı, çizgi üzerinden tekrar sabri topu dokunarak maçın skorunu ilan etti.4-2.
alıntı
holoskoya ortayı kesen de ardaydı,iyi hatırlarım ben.2 asisti de arda yaptı
çok savruk bi kaleciydi. şu manisa maçında yediği bazı goller bile rezaletişte 2002 dünya kupasında performansı destansıydı gözlerin altına boya sürüncede baya sükse yaptı.
genel olarak volkan çok önündeydi bunun o da aptaldı
Yanlış soru,5yil.boyunca bu çocuk sendeydi çoğu zaman yüz bile vermedin madem neden hiç kiralamadin Anadolu'yaFlaş! Fatih Terim, yönetimden Kaan Ayhan, Sinan Gümüş, Ahmed Kutucu ve Kenan Karaman’ın transfer edilmelerini istedi.
sinani niye yolladin sorarlar adama. Ahmedi neyle aliyoruz xd
top direkten dönmüş rüştü takip edeceğine kendi kendine konuşuyor
ulan sonra yok doğan yok şahin yok çanta yok feto hayvanherifler denizli maçında da mal mal goller kaçırdılar
sinan müthişmiş yannız