Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa, Tunus takımlarından Club Africain forması giyen 21 yaşında 1.83 boyundaki stoper Skander Labidi için kulübüne 100 bin Euro'luk bir teklifte bulundu. (TransferWeb)

Sende bi kes sesini ya Sacma sapan seyler yazip duruyorsun eline ne geciyor

8 sampiyonlugu türlü türlü basarilari olan adama etmedigin laf kalmadi belli ki canini Iyi acitmis
Kiskanc bi Abimiz sanirsam basarili olmus.insanlardan nefeet ediyor.Tudor geldi Tudoru elestirdi Hoca gitse O senelerdir istedigi Alman bi Td gelse onada saydiracak.

Geldimi..?
061F0B82-6D78-43D0-A333-820FCE658C3E.webp

oda dogru, monchengladbach, schalke, freiburg, frankfurt coktan kapmisti

Freiburg onun bekledigi maasi ödemez. Frankfurt kadro kücültme pesinde ve Gladbach'da Elvedi ve Ginter varken oynama sansi 0 olur.

Schalkenin maddi durumu kötü. Onlar onu anca Sane veya Nastasici satarlarsa alirlar. Bence Bundesliga'da Kaani alacak en büyük aday Wolfsburg olur.

Bu alannyadaki onur bulut ne is?sagbekti di mi?beğenen var mi?hucumda katkisi iyi

Kaan kötü stoper zaten 2.5 maddesi varsa almanyada iyi takımlar çoktan alırdı.İyi bir stoper değil düsseldorfta falan anca oynar işte.Yabancı sorunu olmasa bize gelebilecek adam değil ama işte nihat sağolsun.Bu arada Luyindama satıp marcao-Kaan yaparsak da dosta korku düşmana güven veririz.

Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün ardından Caner Erkin de Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı. (beIN SPORTS)

2,5 aslinda super bir rakam da bana nedense bazi arkadaslarin dedigi gibi dogru gelmiyor, bu rakama Bundesliga'dan niye kimse kapmamis mesela? Soru isareti.
Babasi aciklamis bugün diyolla. Dedigim gibi ben bunu hic duymadim. Hatta düsecegi kritik dönemlerde bile cikmadi. Hep 6 deniliyordu. Dortmund felan hemen yedek olarak alir. He kendisi ilk 11 istiyorum dese BMG, S04 felan olr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt