- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
2.5 milyon euro dogruysa 56 farkli kulüp almaya calismistir bile
oda dogru, monchengladbach, schalke, freiburg, frankfurt coktan kapmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 milyon euro dogruysa 56 farkli kulüp almaya calismistir bile
Kiskanc bi Abimiz sanirsam basarili olmus.insanlardan nefeet ediyor.Tudor geldi Tudoru elestirdi Hoca gitse O senelerdir istedigi Alman bi Td gelse onada saydiracak.Sende bi kes sesini ya Sacma sapan seyler yazip duruyorsun eline ne geciyor
8 sampiyonlugu türlü türlü basarilari olan adama etmedigin laf kalmadi belli ki canini Iyi acitmis
Eger Kaan Ayhan'in cikis maddesi 2.5m ise Maicon'dan gelen parayi hemen ayni gun Fortuna Dusseldorf takimin hesabina yatirsinlar.
oda dogru, monchengladbach, schalke, freiburg, frankfurt coktan kapmisti
Ben 6 diE biliyordum. Düstü diye 2.5 olmusKaan'in serbest kalma maddesi ne kadar ki?
Fark etmez. Rbl cl e katildi diye 500k geldibruma transfermi yaptı takip.etmedim hic ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Topa vurmayi bilmeyen demek.biraz sgir olmus kazandigimiz sampiyinluklarda ceza sahasi fisindan az gol atmadi adamFeghouliyi kaptırsan nolur kaptırmasan nolur 5 metrekarede top oynayan disiplinsiz,adam geçemeyen,topa vurmayı bilmeyen,yağlı vücutlu,4 milyon euro maaş alan bir topçu bozuntusu.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2,5 aslinda super bir rakam da bana nedense bazi arkadaslarin dedigi gibi dogru gelmiyor, bu rakama Bundesliga'dan niye kimse kapmamis mesela? Soru isareti.Ben 6 diE biliyordum. Düstü diye 2.5 olmus
Babasi aciklamis bugün diyolla. Dedigim gibi ben bunu hic duymadim. Hatta düsecegi kritik dönemlerde bile cikmadi. Hep 6 deniliyordu. Dortmund felan hemen yedek olarak alir. He kendisi ilk 11 istiyorum dese BMG, S04 felan olr2,5 aslinda super bir rakam da bana nedense bazi arkadaslarin dedigi gibi dogru gelmiyor, bu rakama Bundesliga'dan niye kimse kapmamis mesela? Soru isareti.