Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zidane da gitti :)

Yabancilardan en uygunu Juande Ramos artik. Dünya kupasindaki hocalarin alayi risk su anda ve pahali.

Löw, Hitzfeld gibi adamlara kac Milyon vereceksin? 4? 5? Zaten asla gelmezler. Hikaye yani.

Juande Ramos da heryerde basarili olmus, Ukrayna gibi bize yakin yerlerde calismis ve basarili olmus bir isim.

Cok pahali da degildir herhalde. 2 Milyon´a getirirsin. Lucescu´yu da 2 macta gömmüs.

Doğru düzgün eleştir herhangi bi argümanla gelmeyelim. Saçma sapan şeyler yazarsan tepki görürsün gayet doğal. :ka21:

Herkes istediğini yazar dimi ? Babası belli olmayanın biri çıktı sülaleni satın alır dedi mesela. Hani bunu benim yüzüme söleme cesaretinde bulunmazdı bile. Klavye farklı oluyor tabi

Herkes istediğini yazar dimi ? Babası belli olmayanın biri çıktı sülaleni satın alır dedi mesela. Hani bunu benim yüzüme söleme cesaretinde bulunmazdı bile. Klavye farklı oluyor tabi

Herkes istediğini yazar ama mantık çevresinde yazmıyorsan eleştirini tepki görürsün bu kadar basit. Eğer haddini aşan varsa da cezası verilir.

Juande Ramos mümkün Adaylar arasinda en iysi.

Tercübeli bir isim de ayni zamanda. 4-2-3-1 oynatiyor.

Iki kez de UEFA kupasi almis.

Juande Ramos veya Spaletti kalite olarak Mancini'den düşük değiller. İkisinden biri gelse hayır demem. Spaletti özellikle Roma zamanını ve Hulk, Witsel vs öncesi Zenit zamanını bizde bulabilirse güzel işler yaparız. Juande Ramos konusunda tek çekincem İspanyol olması, Türkiye'ye gelen İspanyol error vermeye başlıyor.

Kimseye hakaret etmek istemem de, Berke isimli insanlarin kabadayilik yapmalari, nedense hic etkili olmuyor ya :D

En iysi Tuchel'i bir sekilde ikna etmek olur...Baskanin Aciklamasi halan yalan oldugnu saniyorum...Eger Aysal isterse Tuchel'i cok rahat getirir.

Mancini dan sonra italyan Teknik Adam istemiyorum, Spalletti Mancini den daha büyük bir Bütce isteycektir. Spaletti Yabanci Sinniri taniyor, Rusya Liginde de yabanci sinniri var. Bu bir Avantaj olabillir ancak ben Spalletti istemiyorum, yarin Spaletti ile bir Görüsme var diyorlar, umarim dogru degildir.

En iysi ve en mantikli Tuchel'i ikna etmek olur...

En iysi Tuchel'i bir sekilde ikna etmek olur...Baskanin Aciklamasi halan yalan oldugnu saniyorum...Eger Aysal isterse Tuchel'i cok rahat getirir.

Almanlar gözde elemanlarini Türkiye´ye yollamiyor. Bunu anladim ben. Bir sekilde engel oluyorlar.

Bu konuda Alman medyasi ve federasyon, ciddi baski yapiyor bana kalirsa.

Zamaninda Podolski´nin bize gelmesine de engel olmuslardi.

Tuchel de Almanya´nin gelecego olarak görülüyor. "Ne Türkiye´si kardesim?" diyor olabilirler bence.

Spaletti Rusya'da her sene en az 70-80 Milyon Transfer bütcesi vardi, ama yinede son iki sezonda Sampiyon olamadi....En iysi Kadro kesinlike Zenit'ta..

Ünal Aysal başarılıdır kabul ama hiç elestirilemez de değildir. Saygı sınırları içerisinde herkes eleştirilebilir.

Ünal başkanın su son 1 yıl içinde yaptıklarına anlam veremiyorum doğrusu. Mutlaka bir bildiği vardır diyorum ama yapılan isler çok plansız geliyor malesef.Futboldan anlamadigi için etrafındaki bazı şahsiyetler akıl veriyor zannımca ve o insanlar da doğru insanlar değil.

Başkan Bodrum'da tatil yapıyor siz hala elizabeth. Bırakın transferi mransferi.

Juande Ramos´u önerirken, Uefa kupalari, Süper kupalari vs. cok önemli degil benim icin.

Benim icin Dnipro performansi daha belirleyici acikcasi. Ukrayna´da adi sani duyulmamis takimi CL´ye soktu.

Lucescu´yu 2 macta da yendi. Müthis bir performans acikcasi. Cok ilginc.

Almanlar gözde elemanlarini Türkiye´ye yollamiyor. Bunu anladim ben. Bir sekilde engel oluyorlar.

Bu konuda Alman medyasi ve federasyon, ciddi baski yapiyor bana kalirsa.

Zamaninda Podolski´nin bize gelmesine de engel olmuslardi.

Tuchel de Almanya´nin gelecego olarak görülüyor. "Ne Türkiye´si kardesim?" diyor olabilirler bence.

Olabillir, bu konuda zaten cok pis bir Millet. Türkiye 2 dünya ülkesi gibi görüyorlar. "Türkiye'ye sadece para icin gidecek,Katardan fark yok,oraya gidersen Karyerini bitirceksin".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt