- 15 Nisan 2010
- 21.697
- 5.752
- 1.858
Biliyordum buraya bu örneklerle gelineceğiniNeyse demeyecem bişey
Doğru düzgün eleştir herhangi bi argümanla gelmeyelim. Saçma sapan şeyler yazarsan tepki görürsün gayet doğal.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyordum buraya bu örneklerle gelineceğiniNeyse demeyecem bişey

Doğru düzgün eleştir herhangi bi argümanla gelmeyelim. Saçma sapan şeyler yazarsan tepki görürsün gayet doğal.![]()
Herkes istediğini yazar dimi ? Babası belli olmayanın biri çıktı sülaleni satın alır dedi mesela. Hani bunu benim yüzüme söleme cesaretinde bulunmazdı bile. Klavye farklı oluyor tabi
En iysi Tuchel'i bir sekilde ikna etmek olur...Baskanin Aciklamasi halan yalan oldugnu saniyorum...Eger Aysal isterse Tuchel'i cok rahat getirir.
Almanlar gözde elemanlarini Türkiye´ye yollamiyor. Bunu anladim ben. Bir sekilde engel oluyorlar.
Bu konuda Alman medyasi ve federasyon, ciddi baski yapiyor bana kalirsa.
Zamaninda Podolski´nin bize gelmesine de engel olmuslardi.
Tuchel de Almanya´nin gelecego olarak görülüyor. "Ne Türkiye´si kardesim?" diyor olabilirler bence.
Spaletti Rusya'da her sene en az 70-80 Milyon Transfer bütcesi vardi, ama yinede son iki sezonda Sampiyon olamadi....En iysi Kadro kesinlike Zenit'ta..