Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juveyi tarihimiz boyunca çok tokatladık hatta ben kaybettiğimiz bir maç hatırlamıyorum sanmıyorum bize güzellik yapsınlar:) hatta en son s..... yip sabaha bırakmıştık.

cenk gönen -ispanya yolcusu
donk:göztepe
cavanda:rennes
tarık çamdal:defolabilir
semih:defolabilir

kamptan sonra

Fb Nebil Dirar'a 4.5 Milyon bonservis ödemiş.

Bizim u21 falan çöp heralde orlarda oyuncu yok mu iyi

Yavuzhan vardi galiba bi ara sol bek izlemistim iyiyfi
ben de izlemiyom ki u 21i ne zamandır.dogan can davas vardı.kiralandıgı 3ligde iyi bi sezon geçirdi 19 yaşında ve 12 gol attı. almamış tudor kampa.

dogan can yine kiralandı.10 numara mevkisi..

Antrenmanda çift kale falan işe yararlar birde pas antrenmanlari kornerler falan... bunlarin hepsi antrenman nesnesi başka bisey degil
Ya bunlarla antreman yapan oyunculardan bi b.k olmaz ki 2.lig takimini getir surekli antreman yap daha yararli olur. Cogu gereksiz bunlar oynayacagina u15lerle falan mac yapsinlar daha yararli olur.

ben de izlemiyom ki u 21i ne zamandır.dogan can davas vardı.kiralandıgı 3ligde iyi bi sezon geçirdi 19 yaşında ve 12 gol attı. almamış tudor kampa.

dogan can yine kiralandı.10 numara mevkisi..
Bizim altyapilar leş ya altyapilara transfer yapmamiz lazim genel olarak Türkiye den,yurt disindan falan

Bir sürpsiz forvet bekliyorum şahsen. Bakalım adem mi olur bir almancı arkadaş mı olur göreceğiz.

Ya bunlarla antreman yapan oyunculardan bi b.k olmaz ki 2.lig takimini getir surekli antreman yap daha yararli olur. Cogu gereksiz bunlar oynayacagina u15lerle falan mac yapsinlar daha yararli olur.
işte reis bunlari bi yere kakalamak için biseyler yapmamız lazim yiksa bunlar mezara bizim kontratlarla gircekler

Juveyi tarihimiz boyunca çok tokatladık hatta ben kaybettiğimiz bir maç hatırlamıyorum sanmıyorum bize güzellik yapsınlar:) hatta en son s..... yip sabaha bırakmıştık.

6 macta sadece bir galibiyetleri var. O Dortmund da oynadigimiz macin ilk macinda 2-1 yenmislerdi Italya da.

1 Galibiyet 3 Beraberlik 2 Maglubiyet bize karsi istatistikleri.

Bizim altyapilar leş ya altyapilara transfer yapmamiz lazim genel olarak Türkiye den,yurt disindan falan

u 17 ve u 16lar çok iyi.14 yaşındaki mustafa kapı u17 de oynadı geçen şampiyonluk maçlarında...atalay sakattı,yunus falan da yorgundu.eksikler çoktu.

Sinan Güler fb'de diyorlar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt