- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Twitter ^^Nezaman aldı la. Aspor mu söyledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter ^^Nezaman aldı la. Aspor mu söyledi
Hani birde juve olumlu yaklasiyor, lemina opsiyondan dolayı sicak bakmiyor diyorlardi 8 opsiyon cok iyi olur yafanatiğe göre lemina için 8 milyon avroyu gözden çıkarmışız.az bence.12 milyon avro ile kapıya dayanmalı.
Hakan Balta'da büyük ihtimal Antalya'ya gidercenk gönen -ispanya yolcusu
donk:göztepe
cavanda:rennes
tarık çamdal:defolabilir
semih:defolabilir
kamptan sonra
TL olarak baz almak lazimFb Nebil Dirar'a 4.5 Milyon bonservis ödemiş.
ben de izlemiyom ki u 21i ne zamandır.dogan can davas vardı.kiralandıgı 3ligde iyi bi sezon geçirdi 19 yaşında ve 12 gol attı. almamış tudor kampa.Bizim u21 falan çöp heralde orlarda oyuncu yok mu iyi
Yavuzhan vardi galiba bi ara sol bek izlemistim iyiyfi
Ya bunlarla antreman yapan oyunculardan bi b.k olmaz ki 2.lig takimini getir surekli antreman yap daha yararli olur. Cogu gereksiz bunlar oynayacagina u15lerle falan mac yapsinlar daha yararli olur.Antrenmanda çift kale falan işe yararlar birde pas antrenmanlari kornerler falan... bunlarin hepsi antrenman nesnesi başka bisey degil
Bizim altyapilar leş ya altyapilara transfer yapmamiz lazim genel olarak Türkiye den,yurt disindan falanben de izlemiyom ki u 21i ne zamandır.dogan can davas vardı.kiralandıgı 3ligde iyi bi sezon geçirdi 19 yaşında ve 12 gol attı. almamış tudor kampa.
dogan can yine kiralandı.10 numara mevkisi..
Ya bunlarla antreman yapan oyunculardan bi b.k olmaz ki 2.lig takimini getir surekli antreman yap daha yararli olur. Cogu gereksiz bunlar oynayacagina u15lerle falan mac yapsinlar daha yararli olur.
işte reis bunlari bi yere kakalamak için biseyler yapmamız lazim yiksa bunlar mezara bizim kontratlarla girceklerYa bunlarla antreman yapan oyunculardan bi b.k olmaz ki 2.lig takimini getir surekli antreman yap daha yararli olur. Cogu gereksiz bunlar oynayacagina u15lerle falan mac yapsinlar daha yararli olur.
Düz bi oyuncu 31 yasında lens ı almayacaklarsa cok kötüFb Nebil Dirar'a 4.5 Milyon bonservis ödemiş.
cenk gönen -ispanya yolcusu
donk:göztepe
cavanda:rennes
tarık çamdal:defolabilir
semih:defolabilir
kamptan sonra
Juveyi tarihimiz boyunca çok tokatladık hatta ben kaybettiğimiz bir maç hatırlamıyorum sanmıyorum bize güzellik yapsınlarhatta en son s..... yip sabaha bırakmıştık.
Bizim altyapilar leş ya altyapilara transfer yapmamiz lazim genel olarak Türkiye den,yurt disindan falan
Cenki ispanya ya mi gidecekley: Transfer olursa bile inanmam galiba