Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luis Campos'u sportif direktörlüğe getiren Lille, Monaco'dan 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Chahreddine Boukholda'yı da transfer etti.

o zaman tudor da gitsin. geçen sezon takımın başına gelince ben bu takımı şampiyon yaparım diye atıp tutmayı biliyordu ilk 2 ye bile sokamadı. liderin sadece 5 puan gerisindeydik

Şimdiye kadar 4 5 td yolladı bu futbolcular hala anlamadınız allahtan yönetim tudor tarafında giden topcular oluyor. İlk yarının son macında sneijder cıkıp riekerink gitmesin diye şov yapmasa devre arası sutlanacaktı hoca biraz geç gitti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder'in menejerine gore Sampdoria guzel bir takim, gidebilirmis.

bu takımda selçuk ve semihten önce sneijder gidiyorsa ortada büyük bi haksızlık var demektir. bu ikisini yollasın önce tudor çıtımı çıkarmam
reis sneijderi alan olurda selcukla semihi bal takimlari bile tereddutle alir maasini karsilamazlar

Yoksa tutacaklarını sanmiyorum zaten

Bu selcugun kac sene sozlesmesi kaldi yav? Bi gitse de forum rahatlasa

Şimdiye kadar 4 5 td yolladı bu futbolcular hala anlamadınız allahtan yönetim tudor tarafında giden topcular oluyor. İlk yarının son macında sneijder cıkıp riekerink gitmesin diye şov yapmasa devre arası sutlanacaktı hoca biraz geç gitti

4-5 t.direktör yolladı dediğin futbolcuların çıbanbaşı hala takımda nasıl iş anlamadım

Bilmem alabilir miyiz? 1.91'miş boyu :(

Şaka bir yana, dipçik gibi bir ortasaha. Alou Diarra, M. Sissoko tarzında biri. Selçuk'un yanına olabilir. Bonservisi de elindeymiş zaten. İyi transfer olabilir.

yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg

Yakarız buraları dursun başgaaaaaan.
konooooooooop

gomis
konop belh yasin:/(istatistik önemli sinocular için koydum)

reis sneijderi alan olurda selcukla semihi bal takimlari bile tereddutle alir maasini karsilamazlar

Yoksa tutacaklarını sanmiyorum zaten
sneijderden bonservis parası kazanacaklarını mı sanıyorsunuz sözleşmeyi feshedecekler. aynı şeyi semih ve selçuk için de yapabilirler. başakşehir kasımpaşa trabzon havada kapar bunları

Konoplyanka ligimizde son yıllarda izlediğimiz kanat oyuncularından sadece Brumadan bir adım geride olabilir öbür izlediğimiz Lens,Quaresma,Visca vs adamlardan önde ayrıca yaşıda uygun ve başarıyada aç bir isim hani doymuş bir adamda almıyoruz.Kiralık+Opsiyonla bitirirsek kanat görsün millet

Hala mi Sneijder

Bu konu hakkinda tartisip birbirimizi üzmeye gerek yok gitse de olur kalsa da olur

Adam Sampdoria ile anlasmis yani gidecek,bu konunun uzamasi Galatasaray'a Zarar verir

sneijderden bonservis parası kazanacaklarını mı sanıyorsunuz sözleşmeyi feshedecekler. aynı şeyi semih ve selçuk için de yapabilirler. başakşehir kasımpaşa trabzon havada kapar bunları
kendileri gider mi
Tek taradli feshetsek bi maicon parasi

4-5 t.direktör yolladı dediğin futbolcuların çıbanbaşı hala takımda nasıl iş anlamadım
Bu topcular alıştı yatmaya riekerink dönemin antrenmanlarını izledim komedi gibi disiplik sertlik yok herkes kafasına göre takılıyor. Tudor geldi şartları agırlaştırdı yine kazan kaldırdı topcular ama biletini kesti hoca. Eger tudor gitse sneijder kalsa gelen adamlada aynı sorun yaşanacak bir sezon daha çöp olacaktı

bence de sneidjer muhabbeti sıktı.gitsin,selçuk da gitsin.konoyplanka ve lemina gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt