- 31 Aralık 2015
- 14.739
- 9.633
- 1.588
Luis Campos'u sportif direktörlüğe getiren Lille, Monaco'dan 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Chahreddine Boukholda'yı da transfer etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman tudor da gitsin. geçen sezon takımın başına gelince ben bu takımı şampiyon yaparım diye atıp tutmayı biliyordu ilk 2 ye bile sokamadı. liderin sadece 5 puan gerisindeydik
Teyzemin evladı mükemmele yakın kadro kurmuş. Sadece Honda'yı çıkar sağlam bir ön libero koy, tamamdır.
Mavi tik vardi resmi hesabındaAlakası yok resmi hesabı adamın
reis sneijderi alan olurda selcukla semihi bal takimlari bile tereddutle alir maasini karsilamazlarbu takımda selçuk ve semihten önce sneijder gidiyorsa ortada büyük bi haksızlık var demektir. bu ikisini yollasın önce tudor çıtımı çıkarmam
Mavi tik vardi resmi hesabında
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4-5 t.direktör yolladı dediğin futbolcuların çıbanbaşı hala takımda nasıl iş anlamadımŞimdiye kadar 4 5 td yolladı bu futbolcular hala anlamadınız allahtan yönetim tudor tarafında giden topcular oluyor. İlk yarının son macında sneijder cıkıp riekerink gitmesin diye şov yapmasa devre arası sutlanacaktı hoca biraz geç gitti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmem alabilir miyiz? 1.91'miş boyu
Şaka bir yana, dipçik gibi bir ortasaha. Alou Diarra, M. Sissoko tarzında biri. Selçuk'un yanına olabilir. Bonservisi de elindeymiş zaten. İyi transfer olabilir.
2019 a kadardi sanırım ölenee kadar yaniBu selcugun kac sene sozlesmesi kaldi yav? Bi gitse de forum rahatlasa
sneijderden bonservis parası kazanacaklarını mı sanıyorsunuz sözleşmeyi feshedecekler. aynı şeyi semih ve selçuk için de yapabilirler. başakşehir kasımpaşa trabzon havada kapar bunlarıreis sneijderi alan olurda selcukla semihi bal takimlari bile tereddutle alir maasini karsilamazlar
Yoksa tutacaklarını sanmiyorum zaten
kendileri gider misneijderden bonservis parası kazanacaklarını mı sanıyorsunuz sözleşmeyi feshedecekler. aynı şeyi semih ve selçuk için de yapabilirler. başakşehir kasımpaşa trabzon havada kapar bunları
Bu topcular alıştı yatmaya riekerink dönemin antrenmanlarını izledim komedi gibi disiplik sertlik yok herkes kafasına göre takılıyor. Tudor geldi şartları agırlaştırdı yine kazan kaldırdı topcular ama biletini kesti hoca. Eger tudor gitse sneijder kalsa gelen adamlada aynı sorun yaşanacak bir sezon daha çöp olacaktı4-5 t.direktör yolladı dediğin futbolcuların çıbanbaşı hala takımda nasıl iş anlamadım