Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basaksehir clichyi alirsa ligin favorisi bence.katilmayan var mi? Bi kaliteli orta saha transferine bakar emreyi yedekleyecek saglam birini bulurlarsa alirlar ligi

Bana soracaksin yazdigimi nerden cikardin

Bir daha '10 numaraniz' tarzinda sacma sapan mesajlar yazma yeterli
o zaman sen ve senin gibiler dün bu takıma gelmiş adamlar için 4.5 yıl da bu takımın sayısız başarısında alın teri olan bi adam hakkında saçma sapan argümanlarla nefretinizi kusmayın yeter.

Basaksehir clichyi alirsa ligin favorisi bence.katilmayan var mi? Bi kaliteli orta saha transferine bakar emreyi yedekleyecek saglam birini bulurlarsa alirlar ligi

O öyle kolay değil. Bence de 6 numara alsalar bir tane çok güçlenirler. Hocaları da çok iyi o da avantaj. Ama şampiyonluk kolay iş değil.

Sneijder mevzusu çok sıktı artık. Kalmasını istiyorum ancak gidiyorsa gitsin kalıyorsa kalsın biz de ona göre önümüze bakalım.

Tabiki yönetim beceriksizliği de var bu işte. Adamla sezon bitince otur konuş, planlamanı yap, gitmesini istiyorsan kendine takım bul de; gitmesini isteniyorsan bu kasar izin verme adama , gelsin yapsın antrenmanını. Taraftar tepkisinden karar veremiyorsun olayı sürüncemede bırakıyorsun sonra her kafadan bir ses çıkıyor. Yönetim taraftardan gereğinden fazla çekiniyor, bu kadar olmaz. Tabiki taraftarın sesini dinleyeceksin ama kulübü sen yönetiyorsun bir karar verip arkasında duracaksın. Bizim yöneticilerde liderlik vasfı yok...

o zaman sen ve senin gibiler dün bu takıma gelmiş adamlar için 4.5 yıl da bu takımın sayısız başarısında alın teri olan bi adam hakkında saçma sapan argümanlarla nefretinizi kusmayın yeter.

3 yildir kampa en gec katilmasi mi sacma sapan arguman

Kalitesi ve kariyeri ile ilgili elestirdigim herhangi bir mesajim varmi

Bu sene Trabzon ve Basaksehir ciddi ciddi ,tepeden gelen emirlerle ilk ikiyi kapatır gibi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte ben orasını anlamıyorum bu sneijder size ne yaptı da selçukla aynı kefeye koyuyorsunuz

kendi adıma eli belinde olan adama yeteneklide olsa tahammülüm yok gözümde selçuk poldi dende farkı yok, yemişim dunya yıldızlığını yemişim yeteneklerini kardeş. zaten kalırsa emin ol 6 ay sonra benden fazla küfürü sen edeceksin.

mesajı attım ama okumadı lan,tir tir titriyom anasını satıyım

Son düzenleme:
Bos yere tartisiyoruz

Zaten takimda kalacak,diyorum ki 33 yasinda ve fizik olarak fit olmasi icin antremana ihtiyaci var 2. Kaptan olarak sorumluluk alsin kampa katilsin.

Yönetim ile yapilacak toplantinin sebebi belli,kurallara uyacaksan kal uymayacaksan git denilecek.

Kurallar derken antreman Temposu ve soyunma odasindaki kurallardan bahsediyorum

3 yildir kampa en gec katilmasi mi sacma sapan arguman

Kalitesi ve kariyeri ile ilgili elestirdigim herhangi bir mesajim varmi
avatarında melonun olmasından yola çıkarak senin meloyu sevdiğini varsayıyorum ve ben de meloyu çok severdim tıpkı şuan sneijderi savunduğum gibi ozaman da meloyu savundum. şuan senijdere yapılanların birebir aynısı eksiksiz bi şekilde meloya yapıldı, melo itibarsızlaştırıldı ve gönderildi kimin lafına bakılarak hamza denen şuan herkesin küfürler yağdırdığı bi herifin lafına bakılarak. melo da sürekli kampa geç katılırdı sorunlu bi kişilikti daha doğrusu türkiyeye gelen çoğu nyabancıda bu kampa geç katılma olayı yaşanıyor sneijdere has bişey değil mesela talisca da aynı şekilde tinercilerin kampından ekstra izin aldı ki sneijderin bu yılki ekstra iznini hesaba katma çünkü adamı bile bile kamp dışı bıraktılar. dünkü adamların gelip yıllarca galatasaraya hizmet etmiş bizimle özdeşlemiş futbolcuları bi kalemde silmesine yönetim tarafından izin verilmesi zoruma gidiyor. burası koskoca galatasaray ve bizimle özdeşleşmiş oyuncuların kaderine dünkü çömez t.direktörler değil yönetim ve taraftar karar vermelidir. hamzanın melo nefreti yüzünden meloyu gönderdiler 2 yıl önliberosuzluktan takım can çekişti

Son düzenleme:
Ugur karakullukcu emre utkucanla iyi arkadaslar sinon denen garson giderse ben arfa icin ugrasilacak dedi

Allahim nolur gelsin su ben arfa

Dursuna 1 haftadir sovulmuyor ondan boyle...adam clichyi basaksehire kaptirdi saka gibi tam ona layik davranis kuckayi da ts ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt