Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
işte ben orasını anlamıyorum bu sneijder size ne yaptı da selçukla aynı kefeye koyuyorsunuzbizde öyle yapıyoruz işte empati yap bizim için![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte ben orasını anlamıyorum bu sneijder size ne yaptı da selçukla aynı kefeye koyuyorsunuzbizde öyle yapıyoruz işte empati yap bizim için![]()
Sozlesmesi bitecek ya ondan olabilir
Yeni sagbek aldilar birde
o zaman sen ve senin gibiler dün bu takıma gelmiş adamlar için 4.5 yıl da bu takımın sayısız başarısında alın teri olan bi adam hakkında saçma sapan argümanlarla nefretinizi kusmayın yeter.Bana soracaksin yazdigimi nerden cikardin
Bir daha '10 numaraniz' tarzinda sacma sapan mesajlar yazma yeterli
Basaksehir clichyi alirsa ligin favorisi bence.katilmayan var mi? Bi kaliteli orta saha transferine bakar emreyi yedekleyecek saglam birini bulurlarsa alirlar ligi
Basaksehir clichyi alirsa ligin favorisi bence.katilmayan var mi? Bi kaliteli orta saha transferine bakar emreyi yedekleyecek saglam birini bulurlarsa alirlar ligi
o zaman sen ve senin gibiler dün bu takıma gelmiş adamlar için 4.5 yıl da bu takımın sayısız başarısında alın teri olan bi adam hakkında saçma sapan argümanlarla nefretinizi kusmayın yeter.
işte ben orasını anlamıyorum bu sneijder size ne yaptı da selçukla aynı kefeye koyuyorsunuz
Sergo sakin al bir dransfer duyumu rahatlamesajı attım ama okumadı lan,tir tir titriyom anasınıs atıyım
mesajı attım ama okumadı lan,tir tir titriyom anasınıs atıyım
mesajı attım ama okumadı lan,tir tir titriyom anasını satıyım
avatarında melonun olmasından yola çıkarak senin meloyu sevdiğini varsayıyorum ve ben de meloyu çok severdim tıpkı şuan sneijderi savunduğum gibi ozaman da meloyu savundum. şuan senijdere yapılanların birebir aynısı eksiksiz bi şekilde meloya yapıldı, melo itibarsızlaştırıldı ve gönderildi kimin lafına bakılarak hamza denen şuan herkesin küfürler yağdırdığı bi herifin lafına bakılarak. melo da sürekli kampa geç katılırdı sorunlu bi kişilikti daha doğrusu türkiyeye gelen çoğu nyabancıda bu kampa geç katılma olayı yaşanıyor sneijdere has bişey değil mesela talisca da aynı şekilde tinercilerin kampından ekstra izin aldı ki sneijderin bu yılki ekstra iznini hesaba katma çünkü adamı bile bile kamp dışı bıraktılar. dünkü adamların gelip yıllarca galatasaraya hizmet etmiş bizimle özdeşlemiş futbolcuları bi kalemde silmesine yönetim tarafından izin verilmesi zoruma gidiyor. burası koskoca galatasaray ve bizimle özdeşleşmiş oyuncuların kaderine dünkü çömez t.direktörler değil yönetim ve taraftar karar vermelidir. hamzanın melo nefreti yüzünden meloyu gönderdiler 2 yıl önliberosuzluktan takım can çekişti3 yildir kampa en gec katilmasi mi sacma sapan arguman
Kalitesi ve kariyeri ile ilgili elestirdigim herhangi bir mesajim varmi