Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seninde önünde sıfır defanslı bruma sürekli sola kayan sıfır defanslı sneijder orta sahada hiç açık kapatamayan jong/selçuk sol stoperde hakan gibi kağnı bir adam oynarsa yaptığın her hata golle sonuçlanır. Caner de en az carole kadar hatalar yapıyor maçlarda kolay çalım yiyen biri lakin yanındaki stoper ve ön liberolar açıklarını kapattığı için fenerde mükemmel sol bek gibi gözüktü yıllardır.

Aynı adamlarla oynayan Linnes, Olcan ve hatta Sabri bile bu kadar kötü gözükmedi. Bu herif rezalet bir oyuncu.

Abi bu arada ben senin iyi oyunculara (Bruma, Telles, Sneijder) tepkili vasatları hatat vasat-altı oyuncuları ise bu kadar savunucu olmana cidden anlam veremiyorum.

Burda Feghouliyi beğenmeme lüksümüz yok kusura bakmayın geçen 2senede ben facia yaşadım gözlerimiz kanadı resmen futbol adına hiçbişey yoktu ben maçta sadece brumanın 2 3 hareketi için izliyodum ne sneijder ne başkası hepsi cacıktı geçen sene. josue falan bizim kalibremizde bile değil o yüzden feghouli lemina asamoah gibi isimler resmen çağ atlatır bize farklı bir seviyeye geçeriz o forma zaten 65 puan alıyo
Oha Feghouli'yi mi beğenmiyolar yuh :D :D

millet bütün heryerde mükemmel adamlar istiyor sonrada neden bu kadar maaş veriyoruz diye ağlıyor. fenerin sol beki hasan ali yerine oynayacak adam ismail yani carole ikisindende kötü değil bence sadece sağlam bir ön libero çoğu açığı kapatır. Misal Tolga sakatlanana kadar o kadar kötü değildi carole. Ama önünde sıfır defans yapan bruma ve jong/selçuk kağnılarıyla her hatası golle sonuçlanınca forum yine gömdü adamı. bize öncelikli sağ bek lazım, sol bek en son transfer olmalı.

Mükemmel adamlar para alsa sıkıntı yok.Serdar Aziz 2 alıyor,Tolga 2 alıyor Eren 2 alıyor Selçuk 3 alıyor De Jong 2.5 alıyor bunlar problem.

Bir kerede dogru adamı savun be ustadım. Carole dediğin adam nerede duracağını bile bilmiyor. Begenilmeyen linnes caroleden daha verimli oluyor sol bekte.

Linnes oynarken de sifir defansli bruma sola kayan wesley. Alan kapatmayan jong oynuyordu önünde.

Bir defada doğru elestiri yap, wesleye brumaya vuracam diye savundugun adama bak.

savunmuyorum f/p sa göre takımda kalmalı diyorum. her oyuncuya 3 milyon maaş verecek gücümüz var mı? her önüne geleni gönderelim az mantıklı olun mümkün mü öyle bir şey?

Visca Trabzonspor'da.
Clichy Basaksehir'de.

Feghouli icin satin alma opsiyonu ile kiralamak daha mantikli bana gore.

Dani Ceballos'a bak yav u21 turnuvasının en iyi oyuncusu seçilmiş bu adamın ilk maçlarını hatırlıyorum

59576271e584e6bd98000001.jpg

Mükemmel adamlar para alsa sıkıntı yok.Serdar Aziz 2 alıyor,Tolga 2 alıyor Eren 2 alıyor Selçuk 3 alıyor De Jong 2.5 alıyor bunlar problem.

işte gönderebilme şansımız yok bu adamları. sözleşmeleri bitene kadar yararlanmak zorundasın takım olmak istiyorsan yedekte filan arada bu antonio ları da oynatarak zamanı bitirecek ve kurtulacaksın başka şansın yok FM oynamıyoruz gönder gitsin kov gitsin demekle olmuyor kardeş :D

misal:
sağ kanat mı istiyorsun

25 yaşında ghezzal var bonservisi elinde.
adama trore vardı 8 milyon bonservis ile satıldı geçen haftalarda(belhandadan daha ucuz)

forvet için;
ahmed musa var leicester 20 milyona aldı ama nerdeyse hiç faydalanmadı kiralık opsiyonlu getirilebilir.premier lig takımları bu tarz oyuncuları 1 sene sonra nerdeyse yarı fiyatına zararına da olsa bırakabiliyor.

bu hamleleri yapmak için öncelikle vizyonlu yöneticilere ve futbol kariyeri ortada olan bir hocaya ihtiyaç var.

Bak ben sana 5/6 tane isim say sağ kanat gelebilecek dedim sen 3 tane saydın 1 'i forvet. Ki bu saydığın isimler emin ol Feghouli'dwn iyi değil. Ghezzal izledik işte bir sezon, Feghouli onu top diye oynar.

Ahmet Musa demişsin, biz İmbula'yı istiyoruz kaç zamandır ( o da yüksek bonservisle gitmişti) olmuyor bak alamıyoruz, ya oyuncu gelmiyor yada kulüp göndermiyor.

Demem o ki kendimizi ve Batılıların bakış açısıyla yaşadığımız ülkeyi dev aynasında görmeyelim. Adamların gözünde biz Katar'ız. Öyle gelecek vadeden 20/23 yaşında patlama yapmış asamı buraya getirmek o kadar kolay değil.

siz futbolcu olsaniz suan antremanda g.nuzden ter aksa , snijder de orda burada resim paylassa ne dusunursunuz . snijder in son durumu ve kulube bakis acisi ortada.. yok yonetim izin vermisde bilmem ne .. gecin abi bunlari .. snijder in bu takimda artik yeri yok . gorun artik .. olurda kalirsa (ki hic istemiyorum) kadrolarda snijder i sola, belhanda yi ortaya yazmak daha mantikli

belhanda hiz performans olarak cok katki verecektir . bekleyin gorun . ayrica alinti yapip tartisma ortami yaratmayin . benim dusuncem bu yonde
Sneijderi çok severim ama takımı karıştırdığı yönünde duyumlar geldi lobisi olduğunu düşünüyorum içerde.bide gerçekten bu kadar geç kalıp kilolu gelmesi affedilir bişey değil belhandayı gördük nasıl istekli antrenmanda.Sneijder ununu elemiş artık kafasına göre takılıyo yani kalacaksa da kendine çeki düzen vermeli bu şekilde bir boy ilerlemez takım

işte gönderebilme şansımız yok bu adamları. sözleşmeleri bitene kadar yararlanmak zorundasın takım olmak istiyorsan yedekte filan arada bu antonio ları da oynatarak zamanı bitirecek ve kurtulacaksın başka şansın yok FM oynamıyoruz gönder gitsin kov gitsin demekle olmuyor kardeş :D

Sanki yıllardır takımdalar gibi konuşuyorsun.Geçen yaz geldi bunların alayı.O zamanda da benzer şeyleri diyordun gelsin faydalı olur vs. diye,bu bahaneler bulunmasa sağlam tepki gösterilse alınmayacaktı belki de.Her olayı kabullenici yaklaşımını doğru bulmuyorum,Tolga'dan falan çok rahat 1 milyon-1.5 milyon Euro bandında bonservis alınabilir.

Aynı adamlarla oynayan Linnes, Olcan ve hatta Sabri bile bu kadar kötü gözükmedi. Bu herif rezalet bir oyuncu.

Abi bu arada ben senin iyi oyunculara (Bruma, Telles, Sneijder) tepkili vasatları hatat vasat-altı oyuncuları ise bu kadar savunucu olmana cidden anlam veremiyorum.

telles canlı en az 20 maç seyrettim çöpün önde gideni. ne pozisyon almasını biliyor nede savunma yapmasını. Sneijder in daha tempolu zamanlarına denk geldi de hataları az gözüktü. önünde bruma gibi defansı 0 olan adam olsaydı daha çok küfür ederdiniz.

Kulübümüzü de böyle kabul edeceğiz yapacak bir şey yok.Seviyemiz ve imkanlarımız belli.
Bence ligimizi böyle kabul edeceğiz yapacak bişey yok. Maaş ödemelerini göze alsan bile şuanda bu lige gelmez Marchisio gibi adamlar

Ama 3-4 sene sonra güzel bir ligimiz olabilir, artık anadolu takımları da para harcayabilmeye başladı, bazıları 3 büyükler gibi transfer yapıyor falan.

Altyapı ve scout işine bir başlasalar şu ülkede futbol açıısından büyük potansiyel var aslında kullanamadık bir türlü.

Sneijder'in tutumu yanlış olabilir lâkin ona bu kozu veren de yine yönetimdir. Sırf Tudor istemiyor diye kendi haline bıraktılar adamı. Yahu bu adam senin sözleşmeli futbolcun.

Quakerboy birazdan Feghouli ile görüşüyoruz der ve ilk kez ondan öğrenmiş oluruz.

Feyenoord Kevin Diksi kiraladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt