Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kafayı yiyeceğim madem hoca ; M'Bengue ve Kouyate'yi istiyor , Aysal neden listenin içinde saymadı bu isimleri ; Ya da Fatih Hoca Sneijder'i istemiyor deniliyor fakat Aysal listede Sneijder'i de saydı ; Sneijder , Carlinhos , Chadli dedi.

Allah'ım sana geliyorum YA'Rabbim ne olur akıl fikir ihsan eyle kafayı yiyeceğim , delireceğim en sonunda !

yani şimdi sonuç olarak biz hangi noktadayız abi öğlenki havaya bak şimdiki duruma bak çorba oldu ya kafam?

Umarım olumsuz bir şey olmaz. İlk olarak omurgasız şikecilerin medyasını olmamış şeyleri tarfatara aktarmasından dolayı kınıyorum. Ama bu durumların mimarı yönetimdir. Hatırlarsak eski başkanımız Adnan Polat zamanında bir isim alınacaksa bu sır olarak saklanır, medyayı başka isimler ile oyalardık. Transfer tam anlamıyla bitince de taraftar ve medya bilgilendirilirdi. Hatta aynı gün futbolcu imzaya gelirdi. Ancak şu an ki durumda hiç bir şey kesin değilken Sayın Başkan yada yönetimdekiler 'şu isme çok yakınız' vs gibi beyanatlar ile bitirilmemiş transferleri olacakmış gibi lanse ediyorlar. Böylelikle hem taraftarımızın beklentilerini boşa çıkarıyor. Hemde takımımızın imajını zedeliyorlar. Sayın başkan şu ana kadar yaptığın transfer yanlışlarından hiç mi ders almadın? Yazık!!!

Bu da futbolcuya; Gelmiyeceksen gelme kardeşim. Ne sen nede senin kralın gelse yada gelmese ne olur. Biz Galatasarayız ve hiç bir kimse, adı, ünvanı, yaptığı yapacağı ne olursa olsun Galatasaray'dan büyük değildir.

Adnan Polat'ı her konuda suçlarım ama transfer konusunda sadece Haldun Üstünel'in görevi yürüttüğü dönemde inanılmaz başarılıydı kendisi ve yönetimi olarak. Dediğin gibi gelecek isimler sır gibi saklanırdı sonuna kadar, Ünal Aysal'ın sevmediğim nadir yanlarından biri tv'e falan çıkıp şov yapmayı sevmesi. Maalesef şuanki yönetimimiz bu konuda çok amatör. Hemde çok.

trt'nin hangi haberinden bahsediyorsun kardes?

Pazartesi menajeriyle son kez konuşup karar vereceğini söyediler bir yöneticiden aldıkları bilgiymiş zaten ve Sneijder de pazartesiye kadar süre isterken başkana aynı zamanda transfere sıcak baktığını bir kez daha söylemiş

Decision will not be made by monday

Pazartesiye kadar karar vermiyecegim demek

Decision will not be made on monday

Pazartesi gunu karar vermiyecegim demek

Decision will not be made before monday

Pazartesi gununden once karar vermiyecegim demek

Farkli anlamaniz icin yazdim

Note Ingilterede yasiyorum uni gidiyorum burda

Karar sizin ne demis acaba ???

Hocam o zaman Sneijder'in röportajını tam olarak çevirebilir misin ?

efe karayel çok uzun yazmışsın rdaş biraz daha kısa yazsan veya sonunda anafikri yazsan bizede bi kolaylık sağlarsın

Renktaş okumak mı zor, yazmak mı? Ben emek verip kafamdan geçenleri sizlerle paylaşmak için yazmışım. Anafikirle açıklayabileceğim birşey olsa zaten direk onu yazardım. Böyle 15dakika yorum yazmak benim için çok mu zevkli sanıyosun?

Zamanınız olmayabilir, yada sıkıcı gelebilir, uykunuz vardır, okumak istemeyebilirsiniz saygı duyarım ama bu şekilde siz yazınca inan renktaş yazdığıma pişman oluyorum... İyi geceler dilerim

Adam İnter'le antrenmana çıkıyor kadrosuna girmediği maçı izlemeye gidiyor ve bizden aldığı süreyi uzattıkça uzatıyor ve hala geleceğine inananlar var polyanna görse gözleri yaşarırdı.

Transfer Nöbeti

Demin real Madrid maçı vardı. Kaka oyuna ikinci yarı girdi ve 20 dk icinde kırmızı görüp atıldı. Madrid yine maçı kazanamadı. Transfer sezonu daha iki hafta açıkken Sneijder olmazsa acaba... Neyse attım bir taş :)

-hiii wesley fenerbahçe

-ahhahahah

ne komik lan yine izledim gülüyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt