- 22 Mayıs 2010
- 3.494
- 219
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
Hallah Hallah. Dur ben birşey araştırcam bulursam seni etiketlicem papas.
Hallah Hallah. Dur ben birşey araştırcam bulursam seni etiketlicem papas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlış değil eksik söylemiştir
Bu aciklaman hayatinla mi ilgili yoksa burda forum ilgilimidir diye sora bilirmiyim?
Hahaha Ulan ntvsporda hala altyazı geçiyorlar Snejder Galatasaray'da diye![]()
Umarım olumsuz bir şey olmaz. İlk olarak omurgasız şikecilerin medyasını olmamış şeyleri tarfatara aktarmasından dolayı kınıyorum. Ama bu durumların mimarı yönetimdir. Hatırlarsak eski başkanımız Adnan Polat zamanında bir isim alınacaksa bu sır olarak saklanır, medyayı başka isimler ile oyalardık. Transfer tam anlamıyla bitince de taraftar ve medya bilgilendirilirdi. Hatta aynı gün futbolcu imzaya gelirdi. Ancak şu an ki durumda hiç bir şey kesin değilken Sayın Başkan yada yönetimdekiler 'şu isme çok yakınız' vs gibi beyanatlar ile bitirilmemiş transferleri olacakmış gibi lanse ediyorlar. Böylelikle hem taraftarımızın beklentilerini boşa çıkarıyor. Hemde takımımızın imajını zedeliyorlar. Sayın başkan şu ana kadar yaptığın transfer yanlışlarından hiç mi ders almadın? Yazık!!!
Bu da futbolcuya; Gelmiyeceksen gelme kardeşim. Ne sen nede senin kralın gelse yada gelmese ne olur. Biz Galatasarayız ve hiç bir kimse, adı, ünvanı, yaptığı yapacağı ne olursa olsun Galatasaray'dan büyük değildir.
trt'nin hangi haberinden bahsediyorsun kardes?
Yani o twitterdeki adamın söylediği 2 isme inanıyorsun?![]()
Decision will not be made by monday
Pazartesiye kadar karar vermiyecegim demek
Decision will not be made on monday
Pazartesi gunu karar vermiyecegim demek
Decision will not be made before monday
Pazartesi gununden once karar vermiyecegim demek
Farkli anlamaniz icin yazdim
Note Ingilterede yasiyorum uni gidiyorum burda
Karar sizin ne demis acaba ???
Hahaha Ulan ntvsporda hala altyazı geçiyorlar Snejder Galatasaray'da diye![]()
efe karayel çok uzun yazmışsın rdaş biraz daha kısa yazsan veya sonunda anafikri yazsan bizede bi kolaylık sağlarsın
Bu arada son bir anektod daha;
Krasic'ten Fener'e kötü haber! - Fenerbahçe - Mynet Spor
Haberi okuyun ve bundan kaç gün sonra Fenerbahçe'ye gittiğine bakın mesela.
Bu tip haberler her zaman olur futbolda.![]()
isimler doğru olmayabilir ama defansa da adam istiyodur demek istiyorum :b5: