Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan Töre Besiktas'ta (büyük ihtimal)

söyledi dersiniz.

İkili tartışmalara girmeyelim arkadaşlar.

Luce gelirse Aziz ile uyum sağlaması imkansız..Adam her maç soyunma odasına iniyor kadroyu bile nerdeyse o yapıyor denebilir..Ha olur da Luce'ye rahat çalışma ortamı sağlarlarsa o zaman ciddi anlamda tehlike arz ederler..Hatta bana göre bir tık daha avantajlı olurlar.

Ah Nani.. Adını duyunca, ilk 11 de sneijder ve drogba'yı görmüş gibi heyecan yapıyorum. Gelmeyişini duymak ise kadroda art arda Hakan Balta, Aydın Yılmaz isimlerini okumak gibi.

6+2 devam eder;

-----------------------Burak--------------------------

----Nani--------------Sneijder---------------Hamit-----

---------------Selçuk--------İnler---------------------

---Carlinhos--------------------------------Eboue-----

---------------Chedjou-------Semih-------------------

----------------------Muslera------------------------- olur yedekler Drogba ve Amrabat sonrada yorulmuş savunmayı dağıtmaya girerler. böyle güzel olur bence

@Haluk_Yurekli Lucescu Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi. Fenerbahçe'ye gelmiyor...

mathieu transfer haberini yazdigim dogrudur ancak onu eksik yazmam sebebiyle sildim ve aciklama yaptim devaminda bir internet sitesinde yazdigini yazicaktim fakat yanlislikle eksik yazdim ve paylastim daha sonra sildim.haldun ustunel ise unal aysalin kadrosunda olma ihtimali vardi ancak neden gerceklesmedi bilmiyorum ve kolarovla haldun ustunelin ugrastigini ilk ben yazmistim isteyen arastirabilir yani kolarovu baskasindan duymama gerek yok.tesekkurler.

İkili tartışmalara girmeyelim arkadaşlar.

sayın modum hakan delikanlı ve leo güney sürekli 2li tartışmalara girmeye çaşıyor ama ortamı düşünerek ben bişi yapmıyorum sakin kalıyorum. siz görüyorsunuzdur zaten. saygılar

Oooo yeahhh :D

Haluk YÜREKLİ@Haluk_Yurekli1mLucescu Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi. Fenerbahçe'ye gelmiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt