GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 274

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
274/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa'da final bile oynasak hatta kazansak güzel para gelmediğine göre takımı gereksiz yere yormaya gerek yok.

Şu önümüzdeki 2 sezon Şampiyon olsunlar yeter. Zaten gelen para ile doğru yapılanma yaparsak CL'de başarı kaçınılmaz olacak.

Burada kritik nokta her sene gruplarda olmamız. Onunda yolu şampiyon olmaktan geçiyor. Geri kalan her şey boş.

Acikcasi gecen yil egrisi dogrusuna geldi biraz ama o her zaman olmaz. Takviye kesinlikle sart. Yönetim belki terim halleder diyor ancak o is oyle olmaz

Kör musunuz nesiniz yav. Hala oyunculari korumaya çalışan var. Milletin aklıyla dalga geçtiginizi filan mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki.

Belhanda Feghouli Gomis Maicon Fernando hepsi birbirinden rezalet oynuyor.

Orta sahada hatta stoperde de en iyi oyuncumuz an itibariyle Donk. Altyapı elemanları Feghouli + Belhanda'dan 10 gömlek iyi oynuyor. Gomis şeyine takmıyor bile. Daha da diyecek bir şey var mı?

CIZ9WogWwAASRJv.png

fernandoyu elestiremem cünkü hoca takımdaki en kaliteli oyuncu oldugu icin muhtemelen her bölgede denedi bu macta önlibero degil leşçugun görevinde oynattı hoca

fernando bile iyi durumda değil adam sakatlıktan sonra büyük düşüş yaşadı. feghouli'yi ilk geldiği zaman bende savunmustum. ama kredisi artık bitti. adam'ın sorunu kilo flan değil. kafada futbolu bırakmış gibi duruyo. şaka gibi ama şuan takımın en hazır oyuncusu donk :)

Şu nöbette gelecek olanlar için değil de gidecek olanlar için bulunduğunuzda dünya takımı olacağız da neyse...Kadrordan çöp gönder gönder bitmiyor...Hala def edilecekler var kadro kısıtı uefada 21 ve mevcutta birhan ile birlikte 26 futbolcu var???

Tarık-Ahmet-Tolga-Selçuk-Eren hala kadroda ??? Biz hala gomis gitsin feghouli gitsin belhanda gitsin carole gitsin diyoruz...Carole nagatomonun yedeği olarak kalsın son senesi değil mi adamın? Gomis-belhanda-feghouli alışmış lige adamlar ilk 11 oynuyor bunların yerine şu 5 çöpü göndersek ve yerlerine hiç transfer yapmasak borç yükümüz baya bir hafifleyecek ve şampiyonluk yarışında da bizim açımızdan herhangi bir kayıp olmayacak zira varlıkları-yoklukları bir bu çöplerin...

Genelde transfer dönemleri giriyorum izin vaktimde ama sezon içi takım ligi domine edince yorumları görmek için sabırsızlanıyorum demek isterdim.

Öyle gözüküyorki çok tutarsız millet var burda ve bu takım şampiyon olacak. Aykut Kocamanı da analım bu şekilde. Bu durum suni.

Abi onu bunu bilmem Selçuk velhamdülillahi Feghouli Carole gibi çöpleri hemen def etmek lazım

Full gençlerle çıkalım şampiyonluk gelmesene iyi futbol görelim yeter bıkkınlık geldi sahiden

Muslera
Mariano Serdar Ozan Nagatomo
Fernando Donk
Henry Yunus Gary
Gomis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt