Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar sosa nerde oyniycak ya 10 no bolgesine akbaba ve koca kafa var.8 oynamak icin fizigi yetersiz git gel yapamaz artik.6 icin de defansif meziyetleri yetersiz

Ya hakikaten de böyle saçma sapan genellemeleriniz baydı artık.
Fernando yaşlı diye gitmesine sevinmedi kimse. Leş gibi performans verdiği için gitmesi doğruydu. Top kapma istatistiklerinde Ceyhun Gülselam'ın gerisine düşen bir adamdan bahsediyoruz.
Bizde götü göbeği salan adam Sevilla'da nasıl oynuyor, bir bak bakalım. Eşşek gibi çalışıyor orada.
32 yaşında, 2 sene iyi kötü faydalandığımız ve sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış adamı aldığımız paraya satmak bir başarıdır.

Burda itin bi tarafına soktuğunuz adamları bizden ayrılınca dillemekten vazgeçin artık.
Sonuç olarak Sosa nın kondüsyonu iyi diyorsun öylemi

Sonuç olarak Sosa nın kondüsyonu iyi diyorsun öylemi
Kaçamak cevap verme. Yukarda saçma sapan bir genelleme yapmıştın, ben de iddia ettiğin gibi bir durumun olmadığını rasyonel sebeplerle açıklamışım.
Şimdi de kendin element uydurup Sosa'nın kondisyonunun iyi olduğunu söylediğimi iddia ediyorsun ya da onu ima ediyorsun.
Tartışmaya devam etmek isterim ama bunun hiçbir yere çıkmayacağı ortada.

Muslera
Omar Luy Marcao Luş
Lerma Bartuğ
Emre Hlozek Kalu
Falcao
Yedek: Okan,Emre Akbaba,Kerem, Oğulcan,Adem,Arda, vs

Kaçamak cevap verme. Yukarda saçma sapan bir genelleme yapmıştın, ben de iddia ettiğin gibi bir durumun olmadığını rasyonel sebeplerle açıklamışım.
Şimdi de kendin element uydurup Sosa'nın kondisyonunun iyi olduğunu söylediğimi iddia ediyorsun ya da onu ima ediyorsun.
Tartışmaya devam etmek isterim ama bunun hiçbir yere çıkmayacağı ortada.
Fernandoyla kıyasladım.
Sende Fernando top kapma tempo vs. Çok kötüydü dedin. Fernandoyla kıyaslamamı eleştirdin. Yani Sosa bu anLamda iyi demek değilmidir bu. Kaçamak cvp yada element uydurmuyorum . Soruyorum yanlışmı anlamışım diye.

2 cevap var
1. Sosa tempolu oyuncu dersen senle tartışmam :)
2- Sosanında temposu çok kötü dersen kıyaslamam doğru bence .

Ee5G4gwXsAIY7bf

Fernandoyla kıyasladım.
Sende Fernando top kapma tempo vs. Çok kötüydü dedin. Fernandoyla kıyaslamamı eleştirdin. Yani Sosa bu anLamda iyi demek değilmidir bu. Kaçamak cvp yada element uydurmuyorum . Soruyorum yanlışmı anlamışım diye.

2 cevap var
1. Sosa tempolu oyuncu dersen senle tartışmam :)
2- Sosanında temposu çok kötü dersen kıyaslamam doğru bence .
Sosa ile Fernando farklı oyuncular. Fernando düpedüz klasik sigorta 6 numarası. Ama extra olarak oyun zekası ve top dağıtabilme yeteneği world class'a yakın. Sosa ise safkan 8 numara. Yaşı ilerlemesine rağmen ligde oyunu çift yönlü oynayan nadir orta sahalardan biri. Ama zaten Sosa'nın defansif katkısına ihtiyacımız yok. Oyun aklına, duran toplarına ihtiyacımız var ki duran top mevzusu Wesley döneminden beri kanayan yaramız.
TS'de yanında Ndiaye, Mikel, A. Parmak gibi heriflerle oynadıği için tempo ya da kondisyon manasında bir sıkıntı yaşamadı. Bizim Sosa alınmasa bile öyle bir oyuncuya net bir şekilde ihtiyacımız var zaten. Yani, Keramettin Abinin dediği gibi, opsiyonlu, max 1.5 milyon euro maaşa gelecekse gayet mantıklı bir hamle.
Gelmesin diyenlerin argümanının kabul edilebilir olması için en az onun ayarında birini önerebilmeli. Şu durumda bonservis veremiyoruz. Marcao-Luyindama'nın birisi satılırsa, işler o zaman değişebilir. Ama halihazırda kiralık alabileceğimiz, yaşı max 30 olan ve Sosa kadar katkı verebilecek bir oyuncu var mı mesela? İnsani seviyede bir maaşa tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt