- 1 Mayıs 2018
- 57.901
- 48.682
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün 93lü biri olarak futbol izlemeye 2002'de başladığımı farkettim. Feyenoord'un UEFA kupası final maçını canlı izlediğimi hatırlıyorum ama 2002 öncesi yok bende. Babam da futbolla ilgilenmezdi, amcalarım fbli idi, kim beni Galatasaraylı yaptı hala muallakta![]()
Şampiyon yapacak hamleler bunlar.heyecanla bekliyoruzIyi bakalim rodop dayi olayi netlestirdi
Bugun ogulcan ve kerem
Yarın emre.
F A T I H T E R I M
mevcut şartlarda bu hamleler yeterli diye düşünüyorum renkdaş. Ligin agir favorisi biziz.Şampiyon yapacak hamleler bunlar.heyecanla bekliyoruz
#kralARDA
Ya abartın abartın da daha iyi çıksınOgulcanin parcaliyi giymek için üste para bile vermesi lazım .. mugdat kontenjanını biraz daha genciyle dolduruyoruz
başka bir şey tutturalım2 tane yerli için 15 yıldır uğraşıyorlar yav
bu sene gsyi tutmayacağım
Geçen seneki gibi heraldemevcut şartlarda bu hamleler yeterli diye düşünüyorum renkdaş. Ligin agir favorisi biziz.
F A T I H T E R I M
mevcut şartlarda bu hamleler yeterli diye düşünüyorum renkdaş. Ligin agir favorisi biziz.
F A T I H T E R I M
Falcao
Emre belhanda feg
Ömer taylan
Yine belli oldu ki Ekim 5 olur biz hala transfer beklerizDunya uzerinde, Transfer konusunda bukadar yavas, vasat, isbilmezlik baska bulup varmi acaba?
Hollanda ikinci ligde bile daha hizli davraniyorlar yaw
Gecen sezonun ilk yarisinda cok sacma puanlar kaybettik bunu tekrarlamayacagimizi düşünüyorum 1Geçen seneki gibi heralde
Pandemi sonrası için haklısın kesin şampiyon olurduk lakin ilk devre olayının şansla falan alakası yok rezalet top oynandı rezalet kadro planlaması yapıldı.Transfwrler son güne kaldıGecen sezonun ilk yarisinda cok sacma puanlar kaybettik bunu tekrarlamayacagimizi düşünüyorum 1
Cl yok 2
Pandemi araya girmeseydi vura vura sampiyon oluyorduk 3
Milyonda 1 olacak bir süreçten hasarli çıktık maalesef. Sanssizliklar yakamızı bırakmadı.
F A T I H T E R I M
haber yanlış, fener ali koçtan 23 milyon talep etmiş. elif tiyatrosundaki gibi