Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 93lü biri olarak futbol izlemeye 2002'de başladığımı farkettim. Feyenoord'un UEFA kupası final maçını canlı izlediğimi hatırlıyorum ama 2002 öncesi yok bende. Babam da futbolla ilgilenmezdi, amcalarım fbli idi, kim beni Galatasaraylı yaptı hala muallakta 😁

Galatasaraylı olunmaz, doğulur renktaş 💛❤️

Iyi bakalim rodop dayi olayi netlestirdi
Bugun ogulcan ve kerem
Yarın emre.

F A T I H T E R I M

Geçen seneki gibi heralde
Gecen sezonun ilk yarisinda cok sacma puanlar kaybettik bunu tekrarlamayacagimizi düşünüyorum 1
Cl yok 2
Pandemi araya girmeseydi vura vura sampiyon oluyorduk 3

Milyonda 1 olacak bir süreçten hasarli çıktık maalesef. Sanssizliklar yakamızı bırakmadı.

F A T I H T E R I M

Yönetim yalakalari twitler atmaya başlamış oyuncu satıp kulübe sıcak para koyamiyorsun ama mali tablolari elestiriyorsun bı bitmediniz

Gecen sezonun ilk yarisinda cok sacma puanlar kaybettik bunu tekrarlamayacagimizi düşünüyorum 1
Cl yok 2
Pandemi araya girmeseydi vura vura sampiyon oluyorduk 3

Milyonda 1 olacak bir süreçten hasarli çıktık maalesef. Sanssizliklar yakamızı bırakmadı.

F A T I H T E R I M
Pandemi sonrası için haklısın kesin şampiyon olurduk lakin ilk devre olayının şansla falan alakası yok rezalet top oynandı rezalet kadro planlaması yapıldı.Transfwrler son güne kaldı

Su an en az 2 orta saha lazım diğer transferler olmasa da olur.10 gün içinde 2 orta saha gelmezse ilk yarı çöp olacak

haber yanlış, fener ali koçtan 23 milyon talep etmiş. elif tiyatrosundaki gibi

Gercekten ya.

Fb tiyatrosu yillardir sow, emenike, niang, elif ile sayisiz şikeli transfer yapti. Kimse bu mallara o paralari vermez arka plandan gizli para almasalar.

Simdi vedatla gustavoya kimse o paralari vermez.

Fenerbahce tarihi hile, şike ve yalan doludur.

Yine aglama senaryoları basladı mı? Covid geldi, oyuncu satamıyoruz, hep destek tam destek ne olursa olsun vs vs. Sanırsın ki kodugumun virüsü sadece Florya'da.Tamam taraftar illa destek olacak da siz oturun, oyuncu satmayı beceremeyin, alacagımız adamları fısıldayın piyasası yukselsin, kaynak yaratmayın ama taraftar tam destek.

Ne guzel memleket ya.Kımse 10 mılyonluk adamlar beklemıyor ama bi Sorloth bir Ekuban, bir Bakasetas falan da bulsunlar yani.Su saydıgım ucluyu satsan 40 mılyon falan ederi vardır.Ama su anlık malıyetleri toplamı 3.2 mılyon kuluplerine.(bonservis ve kiralama bedelleri)

AGLAMASINLAR İŞ YAPSINLAR!

Neyse ben transfer sezonu beklentimi minimum da tutmuştum zaten ortasahaya 2 transfer ya olur ya olmaz haricinde takıma bi takviye beklemiyorum.Belhanda ve Feghouli kalır duruma göre donkla yeniden anlaşıp 1 tane os alabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt