Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde 8taş N'Sakala, Mensah ve Ndiaye'yi takıma katarsa onlarda iyi iş becerecek transferde. Limitleri dahilinde başarabilirler mi bilmiyorum...

Şu Mensah'ı bir ben mi istemiyorum ? Emre A. var Arda var İstemeyerek Belhanda ne Mensah'ı arkadaş, bize dinamo göbek lazım, Seri bile şuan için gereksiz, göbekte box to box canavar lazım canavar.

Şu Mensah'ı bir ben mi istemiyorum ? Emre A. var Arda var İstemeyerek Belhanda ne Mensah'ı arkadaş, bize dinamo göbek lazım, Seri bile şuan için gereksiz, göbekte box to box canavar lazım canavar.
Arda ve Belhanda'yı mizah olsun diye yazdıysan komik, ciddi ciddi yazdıysan daha komik renktaş.

Yaş olarak da mantıklı zaten son sözleşmesi olur apo başkan çıkar nasıl çalım attık der bir saat basın toplantısı düzenler
Oyuncunun iyiliğini kötülüğünü geçtim ben kimin aldığıyla da ilgilenmem ki mensah da mert hakan benim hayal ettiğim takımın malzemecisi bile olamaz ama böyle üç kuruş etmez adamlar için imajımıza zarar gelmesine sebep oluyor yönetim bu biraz sinir ediyor

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albayrak yarın cik konuş kayseri bize söz verdi, yusuf efendi de kuruş değil duruş twit atsın. Ne çapsız adamlarsınız ya.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt