Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
95 den beri aynı hikaye ya,

Gs başkanı kimse, transfer bitmez der, son güne kadar bekleriz.

Hoca ; transferler kampa geç katıldı der.

Abi her yıl aynı hataları ısrarla nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum ya.

Scott piri olayı umarım doğrudur en azından bilmediğimiz kondisyoner geleceğine bildiğimiz kondisyoner gelsin :D

Emrenin video klipte parca secimi baris manco secimi gece calan telefona bakip yola devam etmesi falan efsane is yapilmis.
Baris mancoyu bu kadar sahiplenmek ise cok hos.
Küçükken barış manço ve kemal sunal'ın ölümüne çok ağlamıştım. Onlar gibisi gelmez.

Jeff Hendrick hala bi yere imza atmadiysa alalim direkt. Bu çapsızlar kimseyi satamadığı için kimseyi de alamayacak gibi duruyor.

Boştayken hala finansal fair play varken 10 numara için beloyu gönderip Carlos Eduardoyu almak gerek al hilalden ayrıldı fiziği ve oyun yapısı bizim aradığımız türde 31 yaşında olsa bile bonservisi olmaması bize uygun satış yapıp para gelirse de 6 ve 8 numara için kullanırız

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben metin akpınar,seyfi dursunoglu ve sener şeni cok seviyorum
Onları da çok seviyorum ama barış manço ve kemal sunal'ın yeri bende çok başka bazen karşıma video flan çıkıyor kendi yakınım ölmüş gibi hissediyorum gözlerim doluyor. Şener şen yaşayan efsane zaten

Jeff Hendrick hala bi yere imza atmadiysa alalim direkt. Bu çapsızlar kimseyi satamadığı için kimseyi de alamayacak gibi duruyor.
1597269030339.webp
2016 da delaney ve johansenle beraber istedik ama almadılar.diaranın gotunu beklediler dursungil

musapın twiti acılmadı daha ama kesin kötü bişey yazıyor di mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt