- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Milli takimda da topali stopere atiodu. Istisnasiz herkes kufur ederdi o karara yaw.2-3 hafta o yav abartma
Zaten FB maçında ideal kadroyu bulmuştuk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takimda da topali stopere atiodu. Istisnasiz herkes kufur ederdi o karara yaw.2-3 hafta o yav abartma
abi gif atabilir miyim,sen varken cekiniyorumLemina kariyerindeki en fazla maçı bizde oynadı zaten 1 sezonda.
2-3 hafta o yav abartma
Küçükken barış manço ve kemal sunal'ın ölümüne çok ağlamıştım. Onlar gibisi gelmez.Emrenin video klipte parca secimi baris manco secimi gece calan telefona bakip yola devam etmesi falan efsane is yapilmis.
Baris mancoyu bu kadar sahiplenmek ise cok hos.
ben metin akpınar,seyfi dursunoglu ve sener şeni cok seviyorumKüçükken barış manço ve kemal sunal'ın ölümüne çok ağlamıştım. Onlar gibisi gelmez.
Evet ustad tabutunda dahi gs bayragi vardi yanniz evi kadikoyde oldugu icin muhitin insanlari sacma sapan şoplarla bi donem akil yikamaya calismisti ondan dedim.Reus, Zaten Galatasaray Lise'sinde okudu
Hocanin oyuncularla denemeleri cok ya.Mesela solbekte dokulen Omer ortasahada 10 asistle oynadi.Riera sol beke gecti vs vsIkinci haftadan itibaren H.balta oynamadı mı yav sol bekte? Ki son 2 sezonu aşırı kötüydü kimse niye oynamadı dememiştir şimdi hatırlamıyorum da.
Onları da çok seviyorum ama barış manço ve kemal sunal'ın yeri bende çok başka bazen karşıma video flan çıkıyor kendi yakınım ölmüş gibi hissediyorum gözlerim doluyor. Şener şen yaşayan efsane zatenben metin akpınar,seyfi dursunoglu ve sener şeni cok seviyorum
Jeff Hendrick hala bi yere imza atmadiysa alalim direkt. Bu çapsızlar kimseyi satamadığı için kimseyi de alamayacak gibi duruyor.
Albayrak su an taraftarin Mensah olayinda tepkisine bakiyor orani 1,05Yarin son dklar kopar