Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany Maicondan iyi
Yerine adam alacağız diye döktüğümüz paralarlan müthiş bir midfield tesis ederdik
Chedjou 6
Maicon 7
Koray 3
Ahmet 3
2 klas topçu parası
saksiyi calistirip en azindan granqvisti falan alsalardi bari adamlar onu bile akil edemedi

stoper diye aldigimiz heriflere bak

20180809_154045.webp
20180809_154117.webp
20180809_154206.webp

Sakin oyuncu bulamiyoruz yetistiremiyoruz diye kimse demesin bir daha adamlar son 3 senede kimleri yetistirip satmis sonra gitmis yerini doldurmuslar ve onuda satmislar.

Seneye 4-5 belkide 9-10lara satacakları adam da amon

Kara falan gecin bunlari

Bize atletik stoper lazim,Miguel Lopes bile kendi yari sahasindan topla birlikte depar halinde defansi yarip gecti karayla falan olacak is degil bunlar

Miguel Lopes bile derken? Zaten çok iyi bir oyuncu bir çok şeyi yapacak kapasitesi var.

Miguel Lopes bunu yapıyorsa Marcelo, Kimmich neler yapar bize diyorsan tamam.

Miguel Lopes bile derken? Zaten çok iyi bir oyuncu bir çok şeyi yapacak kapasitesi var.

Miguel Lopes bunu yapıyorsa Marcelo, Kimmich neler yapar bize diyorsan tamam.

Kötü oyuncu demedim

Cl'ye kiyasla 1. Ve 2. Torba da olan takimlarin oyunculari neler yapar bu defans hattina diyorum

Veya Elvis manu,oda delik desik etti

Bunlardan cok daha kaliteli oyuncular bekliyor bizi cl de

Kara Mbodj'nin menajeri Saffet Balkan;
"Kara Mbodj 1 aydır GS'ın gündeminde. Listede kim ön sırada bilmiyoruz ancak hocanın öncelikli tercihi Denayer olacaktır. Denayer transferi gerçekleşmezse Mbodj olabilir. Mbodj Galatasaray'a gelmek istiyor." (Radyospor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Brezilya liginden Pedrinho’yu not edin arkadaşlar. Daha önce de scout bölümünde konusunu açmıştım.

forum anasayfasına ne oldu öyle çift sekme olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt