Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada mustafa cengiz bikaç aydır ali dürüst gibi konusuyo.bu bi taktik olabilir ya.böyle bi tarz benimsemiştir,saygı duyalım

Burada bjk çok iyi diyen bir iki entellektuel umarım fikoyu izliyordur. Bjk taraftarı, medyası az 3. Büyük kulüptür bu yüzden 90 milyona adam satsa da bjk bjkdir, öven adamda ya beyin yoktur ya da bkjlidir

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oğuzhan akgün var bunlarda, heba olmasa alsak ellerinden.utku için cok yetenekli,bjk degerini bilemedi dediler.utkuyu aldık.

bu arada dün fernando ankaragücünün golünde mouktarı takip etmemiş.onyekuru bile bi süre takip etti,orda fernando mouktarın önünde duracaktı.karşılamadı onu.

akhisar macında da geri dönmedi fernando,golü yedik.8 numarada olmuyo,dinlenmeli.celil oynamalı.celilin şans bulması an meselesi bence.

beşiktaş,azizli fenerden çok daha kötü yerlere gidiyor. Başta çakma diktatör,yalaka üyeler ve maaşlı muhabirleri

Bence transferi unutun. Bu ekonomide para harcamak çok zor. Birkaç oyuncu satıp rahatlatmak lazım kasayı.

yaklaşık 30m euro cl geliri çok çok önemli bu devirde o yüzden önceliğimiz tekrar şampiyon olup cl'ye gitmek olmalı

sabahlara kadar video izlendiğine göre tanıdığımız oyuncuların (denayer-ndiaye) yerine başka isimler düşünülüyor araştırılıyor olmalı

sabahlara kadar video izlendiğine göre tanıdığımız oyuncuların (denayer-ndiaye) yerine başka isimler düşünülüyor araştırılıyor olmalı
Ben de aynı fikirdeyim. Ismi bilinmeyen oyuncular gelecek..

Ama herseyden once satmak önemli. Bu takımda işe yaramayan yada yarasa bile f/p oranı düşük ne kadar adam varsa yollanmalı. FT nin elestirilerine katılıyorum ; bu yonetim adam satmayı bilmiyor. Bir tek Cavanda yı satabildiler. Ona bile hala şaşıyorum.

bu arada dün fernando ankaragücünün golünde mouktarı takip etmemiş.onyekuru bile bi süre takip etti,orda fernando mouktarın önünde duracaktı.karşılamadı onu.

akhisar macında da geri dönmedi fernando,golü yedik.8 numarada olmuyo,dinlenmeli.celil oynamalı.celilin şans bulması an meselesi bence.
Sergen çok dogru tesbit yapmışsın. Fernando dünkü maçta adamı bırakıyor. O pozisyon sonra gol oluyor. En kotu faul yaparak durdurması gerekirdi.

Dzyuba şahane adam lan.Eren'le bir tutanlar falan olmuş güldürmeyin kendinize.Spartak döneminden beri denk geldikçe izlemeye çalışıyorum,bizim şu durumda böyle bir transfer yapma imkanımız yok,keşke olsa.

Ofsayd golden sonra Donk-Maicon kavgası TİTANLARIN SAVAŞI gibiydi.

5b6dfb21ae298b08f5f5880c

Trabzonspor’un 6 aydır elektrik faturalarını ödeyememesi nedeniyle stadın tüm elektrikleri kesildi. Elektrik saatleri mühürlendi. (Hürriyet)

Ofsayd golden sonra Donk-Maicon kavgası TİTANLARIN SAVAŞI gibiydi.

5b6dfb21ae298b08f5f5880c
EMPEROR hocamin istedigi tarzda bir kac oyuncu var neyse ki kadroda. ciguli, arap yunus ve tff sitesine gore ismi bafetibi gomis olan zevatlar gibi mental olarak zayif olmayan DONK her mac 90 dk oynar zaten bu performans ve gazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt