GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 228

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
228/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayı anlamadınız mı Alanyaspor başkanı hasta fenerli bir adam Alanya fenerbahçeliler derneği başkanlığını bile yapmış. Büyük ihtimal adamın Galatasaray nefreti var o yüzden Emre'yi Başakşehir'e satmaya kalktı Emre istemeyince planı suya düştü. Şimdi de Fener'e mesaj yollamıştır Emre'yi alın diye. Eğer yine Emre gitmek istemezse bakalım o zaman ne yapacaklar. Emre dik duruş göstermeye devam etsin bu Alanyaspor'a tek kuruş kazandırmamız lazım.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ntvspor 3 milyon euro bonservis diyor emre akbaba ile de anlaşıldı diyor.Bizim başkanda belediye başkanlarını ziyarete gitsin.Gelen gideni aratıyor Neredesinnnnnnnnnnnnnnn Dursun Başkanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ulan bu şerefsiz Alanya başkanına değil 3 fenere gitmezse 1 veren haindir bu saatten sonra gelmesin zaten 3 milyon a 3 Milyon Eur = 19689000 TRY ,maaş hariç hayır bu haberler çıkmadan 3 Milyon eur veren haindir diye dolaşanlar nerede ayrıca bizim 8 no ihtiyacımız var şu an Emre gelirse baş tacı gelmezse de sağlık olsun nedir yani,yönetim beceriklidir beceriksizdir ona girmem ama Donk yarım sezon kaldığında 2,5 milyon a aldığında bir dünya laf ediyorsak buna da edelim ki geçen sezon ikinci yarısı olmasaydı zor şampiyon olurduk

Aynen hiç olumlu haberi yok bide fener yönetimi ders verir Galatasaray yönetimine diyordu
fenerbahçe ekiçi transferini hatırlamak gerekir besiktas trabzonla ekiçi konusunda anlaşmış daha sonra fener devreye girmiş oyuncu fenerbahcede oynamak ıstediğini söylemiş ve kulupler anlasamamıstı. Alıntı yaptıgın msj ıçın söylüyorum o gun klubun soz hakkı yokmuydu.
simdi mi Akhisarın söz hakkı oldu. bunların hepsi algı operasyonu akkıllarınca galatasaray oyuncu ayartmakla suclayıp kamuoyuna kotu gösterecekler

Emre babanın uşağı mı kardeşim gel deyince gelsin bekle deyince beklesin.
Emre yerine koy bi kendini. Allah vermesin bi sakatlansa GS kulübü hadi len deme şansı da var.
Vida niye Beşiktaş'ı bekledi, Goretzka niye Bayern'i bekledi ? Zibilyon tane transfer var böyle gerçekleşen. Emre'nin yerinde olsam Galatasaray'da oynamak için herşeyi yapardım taraftarlığım varsa. Ne alaka uşaklıkla falan boş boş argümanlarla gelme bana.

Emre akbabayı 3-4 milyona almak saçmalık.kusra bakmayın.bu kadar Galatasarayliysa devre arası imzayi atar.fenere giderse de bi kazık daha girmiş olur onlara stoctaki gibi

Medya: Galatasaray Alanya ya 3 miluon teklif etti
Gscimbom: Yazıklar olsun yönetime Emre ye 1 kuruş bile vermek hainliktir.

Medya: Fenerbahçe Alanyayla 3 milyon karşılığında anlaştı.
Gscimbom: Yazıklar olsun yönetime 3 milyon verip alamadılar. Hain yönetim

Çok garip bir topluluğuz :D

Fenerbahce Galatasaray kompleksiyle yasayan bir kulüp. Sirf bize calim atmis olmak icin onlardan beklenir böyle birsey. Daha öncede yaptilar. Naparlarsa yapsinlar.
Haluk Yürekliyede iyi sövdüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri