GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 236

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
236/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim varken cocu ile çalışmak emre'nin de beyinsiz olduğunu gösterir. haberin aslının sadece alanya ile anlaşıldı olduğunu sanıyordum. şaşırdım açıkçası, hani GS'nin çocuğuydu bu emre akbaba?

emre akbaba transferi yüzünden tribünde,takımda GALATASARAY bütünlüğü bozulur yazanlar olmuş.buna nasıl güleyim bilemedim.sadece bu saçmalıkları okuyorum şu an.
Engelleyebilirsin dayı.Sosyal medyada orda burda yarın dalga geçecek şikeciler.Sadece şikecilerin taraftarlarıylada kalmaz resmi hesaplarındanda Ultraslanla dalga geçerler.Buda başkanla taraftarın arasını açar.

Aynı parayı verdiysek emre bize gelir ama fb 3.5-4 vermiştir bilemem. Ama asıl lazım olan bize hareketli enerjik ortasaha. Ortasahamız çok durağan, ndiaye tarzı bi adam şart

Engelleyebilirsin dayı.Sosyal medyada orda burda yarın dalga geçecek şikeciler.Sadece şikecilerin taraftarlarıylada kalmaz resmi hesaplarındanda Ultraslanla dalga geçerler.Buda başkanla taraftarın arasını açar.
sosyal medyayla yaşanmıyo futbol,sahada oynanıyo.ve fatih terim sosyal medyadaki ergen dallamalara kulak asmıyo.dalga gecerlerse gecsinler,stocta da aynısını yaptılar.bu kadar basit düşünmeyin ya.ne diyim cocuk gibi olmuş yorumların kusura bakma,saçma olmuş.

Yonetim gaza gelip Fener'in sacma sapan teklifine cikarirsa fiyati gercek hatayi yapmis olur

Futbolcu satmadik daha ne 3m Euro'su o paraya gercek ihtiyaclari kiralik metoduyla karsilariz

0f1a6d3a800ac0773558bd7cb4d983e5.jpeg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sosyal medyayla yaşanmıyo futbol,sahada oynanıyo.ve fatih terim sosyal medyadaki ergen dallamalara kulak asmıyo.dalga gecerlerse gecsinler,stocta da aynısını yaptılar.bu kadar basit düşünmeyin ya.ne diyim cocuk gibi olmuş yorumların kusura bakma,saçma olmuş.
Fatih Terim'in 3-5 gündür idmanda maçlarda surat ifadesi pek keyifsiz neden acaba.Farzetki çocuk gibi olmuş.14 gol 7 asist yapmış adamı 3 milyon euroya kaptırmasınlar bari 5-6 ya alsın fener ona kimse bişey demez.Ama biz aynı parayı veriyorken fenere giderse yönetim beceriksizliğidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri