Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Sen orta sahaya hem Ndiaye'yi hem de Emre'yi mi hayal ettinNdiaye fark yaratır.Emreyle uyumlu olurlardı ama geçti artık.Bu saatten ndiayede gelmez emrede kaçtı.Denayer gelir belki.
Fazla ucmayin
Sen orta sahaya hem Ndiaye'yi hem de Emre'yi mi hayal ettinNdiaye fark yaratır.Emreyle uyumlu olurlardı ama geçti artık.Bu saatten ndiayede gelmez emrede kaçtı.Denayer gelir belki.
Engelleyebilirsin dayı.Sosyal medyada orda burda yarın dalga geçecek şikeciler.Sadece şikecilerin taraftarlarıylada kalmaz resmi hesaplarındanda Ultraslanla dalga geçerler.Buda başkanla taraftarın arasını açar.emre akbaba transferi yüzünden tribünde,takımda GALATASARAY bütünlüğü bozulur yazanlar olmuş.buna nasıl güleyim bilemedim.sadece bu saçmalıkları okuyorum şu an.
Yoo 10 numara emre arkasında ndiaye fernandoSen orta sahaya hem Ndiaye'yi hem de Emre'yi mi hayal ettin
Fazla ucmayin
Yoo 10 numara emre arkasında ndiaye fernando
Kardes sen hayirdir dun gelmissin foruma soyle bir baktım tum mesajlarin provake edici,az bir soluklan bir taniyalim seniBana en çok koyan şikecilerin alay konusu olacağız.O kadar bağırdık tribünlerde konyada antalyada emre akbaba diye yazık.
sosyal medyayla yaşanmıyo futbol,sahada oynanıyo.ve fatih terim sosyal medyadaki ergen dallamalara kulak asmıyo.dalga gecerlerse gecsinler,stocta da aynısını yaptılar.bu kadar basit düşünmeyin ya.ne diyim cocuk gibi olmuş yorumların kusura bakma,saçma olmuş.Engelleyebilirsin dayı.Sosyal medyada orda burda yarın dalga geçecek şikeciler.Sadece şikecilerin taraftarlarıylada kalmaz resmi hesaplarındanda Ultraslanla dalga geçerler.Buda başkanla taraftarın arasını açar.
Fatih Terim'in 3-5 gündür idmanda maçlarda surat ifadesi pek keyifsiz neden acaba.Farzetki çocuk gibi olmuş.14 gol 7 asist yapmış adamı 3 milyon euroya kaptırmasınlar bari 5-6 ya alsın fener ona kimse bişey demez.Ama biz aynı parayı veriyorken fenere giderse yönetim beceriksizliğidir.sosyal medyayla yaşanmıyo futbol,sahada oynanıyo.ve fatih terim sosyal medyadaki ergen dallamalara kulak asmıyo.dalga gecerlerse gecsinler,stocta da aynısını yaptılar.bu kadar basit düşünmeyin ya.ne diyim cocuk gibi olmuş yorumların kusura bakma,saçma olmuş.
Sıfır yaratıcılıkDonk-Fernando
-----Ndiaye---
nasıl olur?
Hayırdır bilader sanamı sorcaz ne yazacağımızı öyle bir durummu var?Benim attığım mesajlardan anca kuşlar provake olur.Sen kuşmusun?Kardes sen hayirdir dun gelmissin foruma soyle bir baktım tum mesajlarin provake edici,az bir soluklan bir taniyalim seni
Oyunumuz yeterli olursa Donk Avrupa'da çok sırıtmaz bence.