Oyuncu satmadan nasil ödeyecegiz Emreyi acaba. Heryerde Galatasarayda yaziyor simdide.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye.Diyelim sadece bir oyuncu alma sansimiz olsa ilk siraya kimi yazardiniz?
1. Emre akbaba
2. Modesta
3. Ndiyaye
4. Okaka
Ben kesinlikle ndiyaye derdim, nedeni ise adamin takima verdigi enerji. Hem isiriyor, coskusu var, istekli, azimli ve en onemlisi topu rakipten alip hemen dikine oynamasidir
Yav Sergen aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp söylüyorsun. Celil filan önce bı 10 maç oynasın bismillah. Emre geldiği gibi katkı verecek artık Garry gibi futbolunu olgunlastirmis bir oyuncu. Şu sayılara da takilmayin bu kadar. Sen 10 dersin ben 8.5 derim, başkası 8 der. Ne oynadığın önemli.emre akbabadan 8 numara falan olmaz.kendisi 10 numara.evet bu sene iyi çıkış yaptı.ama bi önceki sene penaltı harici 4 gol 6 asist.ancak belhanda giderse ndiaye ile beraber gelmesi,dogru olur emrenin.bunu dısında altyapıya bu kadar yatırım yapmısken,hoca acık acık yunuslar formayı alacak demişken cokta yerli diye herkese atlamamak lazım.bu benim fikrim.emre akbaba cok abartılıyo.

Havalara uçuyor sevinçten havalara ağlamamak için çok zor tutuyor kendini aslanım benim yolun bahtın açık olsun kardeşim benimmmmm EMREYİ nerden tanıyorsun diyenler mesaj atıp durmayın arkadaşlar emre kahraman maraşta 2012 de oynarken, o günden beri görüşüyoruz bu güne kadar tweet atmamamın sebebi emrenin zor durumda kalmaması. Anlayışınız için teşekkürlersöylediğim şeyler dogru şeyler.şans vereceksin,anadolu yerlilerine atlamamak için.yektada cok iyiydi kasımpaşada.selcugu keser bile diyoduk bi ara,olmadı.emre akbabayı begeniyorum ama abartıalcak bi durumu yok ne yazıkkiYav Sergen aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp söylüyorsun. Celil filan önce bı 10 maç oynasın bismillah. Emre geldiği gibi katkı verecek artık Garry gibi futbolunu olgunlastirmis bir oyuncu. Şu sayılara da takilmayin bu kadar. Sen 10 dersin ben 8.5 derim, başkası 8 der. Ne oynadığın önemli.
Taraftar o kadar çaresiz bir durumda ki şöyle mal heriflere ümit bağlamaya başladı.gereksizin teki ,ünlülere yalakalıgıyla para toplayan ünlülerle arası iyi olan bi gevşek