GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 256

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
256/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre'nin en sevdiğim özelliklerinden biri de Podolski vari şutları olması. Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Donk'a 2,5 milyon Euro verdik, yine 1 sene sözleşmesi kalmış olan Nagatomo için aynı miktarı ödedik. Bunca diretmeye rağmen bize gelme adına bu kadar istekli duran biri için 3 milyon Euro verilebilir bence. Mühim olan Tolga, Selçuk ve türevlerinde yapılan hataları tekrarlamayıp maaş olayını dengelememiz.

Mantık çerçevesinde bakacak olursak.

Bu yıl için faydayı düşünecek olursak, Emre ye vereceğimiz bonservis ve yıllık ücretle,

Ndiaye ve Denayer transferini tamamlarız. Asıl ihtiyacımız olan iki oyuncu ve iki bölge.

Ancak seneye gelecek olan bir yabancı kuralını düşünecek olursak

Emre lazım gelen bir oyuncu. Artı bu tip telaş transferleri hep bütün klüplerin ellerinde patlamıştır. Stoch, Mehmet Topuz, Tarık Çamdal, Ozan, Mehmet Ekici vs vs uzar gider bu örnekler. Hep bu örnekler telaş ve kapışmalardan ötürü değerlerinin 10-20 katına mal olmuştur klüplere.

Ben olsam napardım.

Bu ekonomik sıkıntıda Emre den vageçer Ndiaye ve Denayer derdim. Çünkü Şl var. Seneye Yabancı kuralı için bu sezon parlayacak olan yerliler elbette olacaktır. Seneye Allah Kerim.

emre kötü diyen yok,ama bu kadar zırlamakta yakısmıyo.almanyadan,fransadan pek ala birileri bulunabilir yerli olarak

Diyelim sadece bir oyuncu alma sansimiz olsa ilk siraya kimi yazardiniz?

1. Emre akbaba
2. Modesta
3. Ndiyaye
4. Okaka

Ben kesinlikle ndiyaye derdim, nedeni ise adamin takima verdigi enerji. Hem isiriyor, coskusu var, istekli, azimli ve en onemlisi topu rakipten alip hemen dikine oynamasidir

emre akbabadan 8 numara falan olmaz.kendisi 10 numara.evet bu sene iyi çıkış yaptı.ama bi önceki sene penaltı harici 4 gol 6 asist.ancak belhanda giderse ndiaye ile beraber gelmesi,dogru olur emrenin.bunu dısında altyapıya bu kadar yatırım yapmısken,hoca acık acık yunuslar formayı alacak demişken cokta yerli diye herkese atlamamak lazım.bu benim fikrim.emre akbaba cok abartılıyo.
Yav Sergen aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp söylüyorsun. Celil filan önce bı 10 maç oynasın bismillah. Emre geldiği gibi katkı verecek artık Garry gibi futbolunu olgunlastirmis bir oyuncu. Şu sayılara da takilmayin bu kadar. Sen 10 dersin ben 8.5 derim, başkası 8 der. Ne oynadığın önemli.

@gltsrygltsryci1: İşte bu beeeeeeeeee sonunda be arkadaşlar sabahı görmek nasip olmasın ki az önce Emre akbaba ile görüştüm, kulüpler de sonunda anlaştı Kap yarın cimbomun çocuğu Emre akbaba @GalatasaraySK yımıza hayırlı olsun Havalara uçuyor sevinçten havalara ağlamamak için çok zor tutuyor kendini aslanım benim yolun bahtın açık olsun kardeşim benimmmmm EMREYİ nerden tanıyorsun diyenler mesaj atıp durmayın arkadaşlar emre kahraman maraşta 2012 de oynarken, o günden beri görüşüyoruz bu güne kadar tweet atmamamın sebebi emrenin zor durumda kalmaması. Anlayışınız için teşekkürler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav Sergen aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp söylüyorsun. Celil filan önce bı 10 maç oynasın bismillah. Emre geldiği gibi katkı verecek artık Garry gibi futbolunu olgunlastirmis bir oyuncu. Şu sayılara da takilmayin bu kadar. Sen 10 dersin ben 8.5 derim, başkası 8 der. Ne oynadığın önemli.
söylediğim şeyler dogru şeyler.şans vereceksin,anadolu yerlilerine atlamamak için.yektada cok iyiydi kasımpaşada.selcugu keser bile diyoduk bi ara,olmadı.emre akbabayı begeniyorum ama abartıalcak bi durumu yok ne yazıkki

Fb öyle böyle berke elif barış ferdi gibi adamlarla yerli bir iskelet kurmaya çalışıyor.. İzlediğim kadarıyla elif ve barış da ışık var gibi.. Emre önemli bir isim arkasından çok ağlarsınız kaptırırsak.. Yarın şak diye gelir yabancı sınırı birbirimize bakarız bön bön..

Sergen senin altyapı bilgine araştırmalarına saygım büyük ama k. bakma da bazen fantezi boyutunda konuşuyorsun.. Süper ligde bariz kendini ispatlamış adamla Çorum Erbaa ispatlamış adamı bir tutuyorsun.. Dogan can iyidir kötüdür orasını bilmem ama 3 kulvarda Arap çöpü belhanda - forvet bozması Sinan - 3.lig dışında belirsiz doğanla bir yere varamazsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt