Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklisin renktas. Bu spordaki rakamlar ve saire bizleri aşar. Bizde bilgimizin eriştiği kadarinca yorum yurutuyoruz. Tabi işlerin ince detaylarini bilmeyince bazen yanlış yola girebiliyoruz.

Bilemiyorum, yine ismi cismi belli olan ve kariyerinden hic kimsenin suphesi olmayan bir Robinhoyu Basaksehir 2 milyona almış diye bilgi var transfermarktta. Tabi detaylarini bilmiyorum. Maç başı ve saire leri ayri tutuyorum. Diagne leblebi gibi gol atmis ilk yari. Amenna. Ama konusulan rakamlar hala bana inanilmaz aşırı geliyor. Bilemiyorum.

Tek gayemiz Galatasaray :)

Simdi soyle bir fark var ki 1) Robinho'nun surmekte olan bir tecavuz davasi var convict edilirse kontrati feshedilecek yani sezon ortasinda birden takimdan ayrilmasi ve seni yari yolda birakmasi gibi bir durum var ortada ki suc da hafif bir suc degil tecavuz, Galatasaray'a yakismayacagi konusunda hemfikirizdir eminim 2) Robinho 35 yasinda, tekrar satilma ihtimali cok dusuk satilsa bile getirecegi bonservis ancak 1m olur ki performansini surdurebilecek mi fizik olarak saglam kalabilecek mi cok ciddi muamma 3) Robinho istatistik olarak Diagne kadar iyi top oynamiyor ligin acik ara en iyi oyuncusunu getiriyoruz su anda istatistik olarak

Bununla beraber Diagne'ye verilen paralari ben de fazla buluyorum ama transferin su noktasinda daha iyisini yapamayacagimizi dusunuyorum, ayrica FFP paralari da yanmamis oluyor. Son olarak 1.5 sene sonra Diagne'ye 20m gibi paralari vermek isteyecek PL, Cin ve Arap kulupleri bulabilecegimize de eminim.

2 maç cezası var daha
3 maç olmuyor mu?? Son alanya kupa maçında kırmızı yedi 1 maç ceza eksildi şu ana kadar. Rize maçında oynamamsının sebebi 4 sarıkart cezası. Hatırlıyorum PFDK daha cezaları açıllamamıştı ve tedbir de koymamıştı

Edit: Pardon rtaş tedbirli sevk etmişler. Yani sarı iptal 2 maç cezasını çekmiş

Niye yolluyoruz ki ben anlamiyorum bence bu kulubun hedefi Avrupa'da bir kupa dahaysa bu ancak altyapidan cikan gencolarin 3-4 sene beraber oynayarak makineye donusmesiyle mumkundur

Bu yuzden Ozan - Yunus falan satilmasi hic ama hic hosuma gitmiyor fiyat ne olursa olsun

Yunus konusunda icimin rahatlamasinin tek yolu pay may degil buy back fee olur

Bence hoca da senin gibi istiyor
Ozanin gitmesine son dakikaya kadar izin vermemisti ztn
Mali sartlar mecbur birakmasaydi satilmazdi buyuk ihtimal

Yine olaya iyi tarafindan bakmaya cabalayalim derim
Altyapi maden gibi ozan gitti ama alttan
Gokay
Ogun
Isik gibi yerini doldurabilcek 3 isim var
Yunusu satarsak

Metehan mertoz
Fettahoglu fln var yetenek olarak eksik kalmayacak isimler

Suleyman lus emirhan ali yavuz mustafa kapi cekdar ferhan atalay
Cok isim var bekleyip gorecegiz

Saglam bir havuz var elbet katki alacagiz belkide hayalindeki Galatasarayin iskeleti olacak bu cocuklar

2 gol attıgı maç geçen seneden

2 gol trabzona geçen sezon

Sneijder ve Drogbadan sonra tarihimizin en iyi transferi ve en dogru zamanda yapilan ve dogru bir kadroya yapilan transfer diyebilirim. Sezon sonu ne demek istedigimi anlicaksin.

Tarihimizin en iyi transferlerini Sneijder ve Drogba olarak goruyosan yasin bayagi kucuk olmali renkdas. Konumuz Diagne isimize yararmi yaramazmi degil. 13 milyon euro'ya alinabilecek en iyi adam bu mu? 6 aydir bunumu aramislar?

Niye yolluyoruz ki ben anlamiyorum bence bu kulubun hedefi Avrupa'da bir kupa dahaysa bu ancak altyapidan cikan gencolarin 3-4 sene beraber oynayarak makineye donusmesiyle mumkundur

Bu yuzden Ozan - Yunus falan satilmasi hic ama hic hosuma gitmiyor fiyat ne olursa olsun

Yunus konusunda icimin rahatlamasinin tek yolu pay may degil buy back fee olur
Yanlış düşünüyorsun bence bro.
Şöyle düşünmek gerek altyapidan çıkarıp çıkarıp satarsan eğer
-Avrupalılar için güzel bir pazaryeri olursun süreklilik olduğu sürece bir sure sonra güzel rakamlara cıkarsın
-Hem yerli veletler hem yabancılar seni basamak olarak görüp tercih ederler bazılari kariyer>para olur hem ucuza oynatırsın hemde kendini gösterirler başarı gelir.
Mümkün olduğunca oyuncu satmak gerekli yunus-atalay vs kim varsa bonusu koy yoluna bak. 2-3 sene piyasadan moruk ararsin sonra hersey degisir

Luyindama’yi cok izledim

Iyi stoper aslinda ama bazen konsantrasyon kaybi oluyor

Mesela Sevilla ile oynadiklari avrupa ligi macinda mükemmel oynamisti,3-4 gün sonra lig macinda club brugge’ya karsi takimi yakmisti yaptigi hatalarla

Abi a.s . Burda yazan arkadas ne dediyse 1 saate medyada haber oldu. Duyumlar saglam
Umut hocam teşekkürler .uykum kaçtı .sabaha karşı insuayj aldığımız günler haldun reisli günlerdeki gibi bir heyecan sardı.gelde uyu.hadi bakalım.az daha direnecem sabah uykulu gözlerle çalışırız artık

Ccc Cengiz reis ccc ahahahah

Arkadaşlar Galatasaray yönetimi transferi bu kadar geçe bıraktığı için bu fiyat söz konusu. Galatasaray, Diagne’nin golleriyle şampiyon olursa başka, bu fiyata rağmen olamazsa başka şeyler konuşulur, transferi bu kadar geçe bırakmak riskin ta kendisi zaten. Bu her yerde böyle

Ali ece

Beyler, affiniza siginarak.

Diagnenin bir macini dahi izlemedim. Malum iş yoğunluğu ve saire sebebiyle anca Galatasaray ve biraz olsun Konyaspor (memleket takimi) ile ilgileniyorum. Acaba aranizda bu Diagneyi takip etmis birileri bu oyuncunun bizim şuanki takimda katkisi ne olabilir, ayrintili bir öngörü yazabilirmi? Faydalanalim.

Bana sanki hala basit bir orta klas takimin forveti gibi geliyor. Bize karşı kapanan defanslarda iş görürmü?

Luyindama’yi cok izledim

Iyi stoper aslinda ama bazen konsantrasyon kaybi oluyor

Mesela Sevilla ile oynadiklari avrupa ligi macinda mükemmel oynamisti,3-4 gün sonra lig macinda club brugge’ya karsi takimi yakmisti yaptigi hatalarla
Marcao ile ligin en iyi ikilisi olurlar mı sence

Yanlış düşünüyorsun bence bro.
Şöyle düşünmek gerek altyapidan çıkarıp çıkarıp satarsan eğer
-Avrupalılar için güzel bir pazaryeri olursun süreklilik olduğu sürece bir sure sonra güzel rakamlara cıkarsın
-Hem yerli veletler hem yabancılar seni basamak olarak görüp tercih ederler bazılari kariyer>para olur hem ucuza oynatırsın hemde kendini gösterirler başarı gelir.
Mümkün olduğunca oyuncu satmak gerekli yunus-atalay vs kim varsa bonusu koy yoluna bak. 2-3 sene piyasadan moruk ararsin sonra hersey degisir

Dogru zaten uzun vadede satilmalarina karsi degilim ama 18 yasinda 6 ay oynayip gidince insanin hevesi kursaginda, tadi damaginda kaliyor. Hayal kurmuslugum oluyor mesela buna uzuluyorum yani

Ayrica satisina hoca onay veriyorsa elbet bir sebebi vardir

3 maç olmuyor mu?? Son alanya kupa maçında kırmızı yedi 1 maç ceza eksildi şu ana kadar. Rize maçında oynamamsının sebebi 4 sarıkart cezası. Hatırlıyorum PFDK daha cezaları açıllamamıştı ve tedbir de koymamıştı
riza maçındaki bjk maçında gördüğü sarı kartın cezasıydı
kupa ilk maçında kırmızı yedi
başak maçını kaçırdı
kupa 2. maçını kaçırdı
2 maç cezası var

Şöyle bir olay var reis. Bu adam ligin en iyi forveti ki bence kolay kolay bir daha göremeyeceğimiz gol sayılarını yakaladı 34 maç 32 gol 4 asist ne demek yahu ?

Maliyetinden bağımsız konuşmak gerekirse şu devre arası transfer döneminde adı bizimle anılan forvetler arasında Pato/Balotelli/Falcao gibi olmayacak isimleri bir kenara bırakalım benim en çok istediğim adam Diagne

İyi bir golcü olmasından ziyade şu anda takımımızın yapamadığı her şeyi en güzel şekilde yaptığını da düşünüyorum, kariyerinde sakatlık yaşamamış (bu seneki salakça cezalarını saymazsak) kolay kolay maç kaçırmaz bu adam 1 gol atınca yeter demez 2-3 olsun der o golü atabilmek için sonuna kadar zorlar

Anadolu topçusu/büyük takımda yapamaz diyenler olacaktır, bundan önceki halini bilemem ama benim 1 yıldır Kasımpaşa 'da izlediğim Diagne gerçekten özel bir forvet. STSL 'de oynasın da gol atsın diye dünyaya gelmiş adam

Ligdeki herhangi bir stoper ile çok rahar bire birde mücadele eder adeta boğuşur
Ceza sahasında her türlü fişi çeker
Öz güveni yüksek ki çoğu zamanda "bencil" diyebileceğimiz hareketleri oluyor ama pozisyon sonunda haklı çıkıyor adam
Çoğu kişinin söylediğinin aksine "ceza sahası golcüsü" değil sadece Diagne, tıpkı Gomis 'in fizik olarak üst seviyede olduğu zamanlarda yaptığı gibi geriye geliyor topu direk kanatlara açıyor(Trezeguet ve Eduok gibi adamlar bu gol+asist sayılarına ulaştıysa Diagne 'nin çok büyük payı var burada) arkadaşlarına duvar oluyor yeri geliyor orada oyuncu eksiltiyor topla birlikte

Tabi eksi yöneri de var
-İnanılmaz bir bonservis ile gelecek
-26 yaşına kadar (Juve 'de forma giyemedi diye biliyorum) forma giyeceği tek büyük takım Galatasaray olacak
-O beklediğimiz hücum pres yapacak oyuncu değil
-Ve tabi o cüssede olan bir adamın çok hızlı olmasını beklemeyiz kolay kolay, Diagne 'de çok hızlı olduğunu söyleyemeyiz

Diagne benim gözümde Lukaku 'nun STSL versiyonu. Belki mükemmel klas bir oyuncu değil ama golcü kere golcü adam ...
bire birde etkili diagne,dikkat ettim.çalım atıyo pek ala.bilekleri ince çünkü.şutu ve gol vurusları iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt