Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Haklisin renktas. Bu spordaki rakamlar ve saire bizleri aşar. Bizde bilgimizin eriştiği kadarinca yorum yurutuyoruz. Tabi işlerin ince detaylarini bilmeyince bazen yanlış yola girebiliyoruz.
Bilemiyorum, yine ismi cismi belli olan ve kariyerinden hic kimsenin suphesi olmayan bir Robinhoyu Basaksehir 2 milyona almış diye bilgi var transfermarktta. Tabi detaylarini bilmiyorum. Maç başı ve saire leri ayri tutuyorum. Diagne leblebi gibi gol atmis ilk yari. Amenna. Ama konusulan rakamlar hala bana inanilmaz aşırı geliyor. Bilemiyorum.
Tek gayemiz Galatasaray![]()
Simdi soyle bir fark var ki 1) Robinho'nun surmekte olan bir tecavuz davasi var convict edilirse kontrati feshedilecek yani sezon ortasinda birden takimdan ayrilmasi ve seni yari yolda birakmasi gibi bir durum var ortada ki suc da hafif bir suc degil tecavuz, Galatasaray'a yakismayacagi konusunda hemfikirizdir eminim 2) Robinho 35 yasinda, tekrar satilma ihtimali cok dusuk satilsa bile getirecegi bonservis ancak 1m olur ki performansini surdurebilecek mi fizik olarak saglam kalabilecek mi cok ciddi muamma 3) Robinho istatistik olarak Diagne kadar iyi top oynamiyor ligin acik ara en iyi oyuncusunu getiriyoruz su anda istatistik olarak
Bununla beraber Diagne'ye verilen paralari ben de fazla buluyorum ama transferin su noktasinda daha iyisini yapamayacagimizi dusunuyorum, ayrica FFP paralari da yanmamis oluyor. Son olarak 1.5 sene sonra Diagne'ye 20m gibi paralari vermek isteyecek PL, Cin ve Arap kulupleri bulabilecegimize de eminim.